Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je delovalo na nas ovo sa gorivom,psihologija je cudo.Umesto da nam daju nase pare sada su nas samo primorali da kupimo odredjene kolicine buckurisa i istresemo zadnji cvonjak iz dzepa a oni nam ustvari samo nisu uzeli koliko nam obicno uzimaju jer oko 50% OD CENE goriva ide u budzet tako da nam jos nista nisu dali a mi srecni jebiga skola je skola islifovali su se maximalno mora im se priznati ,a kad se izbori zavrse bice izgleda ono dobro je samo da nas ne tuku:osmeh: Valda mi gospoda koja uredjuju ovaj sajt nece skidati i brisati postove kao do sad

Zbog sve ove silne price o nafti i bonovima predlazem moderatorima da pod hitno postove na ovu temu prebace-izmeste tamo gde im je i mesto u "refakcija za naftu" ili otvore neku novu ali u ovoj temi "subvencije za 2012" mislim da joj definitivno nije mesto pa neka se o boji nafte zamlacuju na drugom mestu ,valda cemo se onda malo pribrati pa pisati nesto pametnije o subvencijama:osmeh:Molim vas da se i ostali clanovi izjasne o tome
Prsli smo .. isprali nam mozak , kad nam je bitno koje je boje nafta :haha: a o regresu ni reci . To ce divanimo na drumovima od nedelje

Zuta ali vuce malo i na crvenkasto...Opsti utisak nije lose e sad...Celu jesen smo sipali lozak ako i jeste navikle su masine
::traktor1:: nista strasno...

Mnogo je velika ova koska sa naftom. Dok je mi grickamo vreme polako istice . Uskoro ce i setva i taman kad se osvestimo prodje 6. Maj A onda ce saopstenje ministarstva poljoprivrede glasiti:CAO I NE RASPRAVLJAJ SE SMENE. TACNO SE SECAM DA SE I ONDA NISAM SECAO STA SAM VAM OBECO DO 31 januara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh