na koga mislite?Imate vi reprezentativnog sugradjanina,koji je izjavio,da njemu nikako ovaj dosadasnji sistem subvencije ne odgovara.
Novi mu je mnogo bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koga mislite?Imate vi reprezentativnog sugradjanina,koji je izjavio,da njemu nikako ovaj dosadasnji sistem subvencije ne odgovara.
Novi mu je mnogo bolji.
apsolutno se slazem sa tobom. meni se povraca kad ga vidim kako on zagleda psenicu a nije nikada zrno bacio u zemlju... vi kako hocete ali ja u maju znam protiv koga cu...
Ja ne razumem takve kao sto si ti.Pa i da postoje ti kurta i murta sto kao rade zemlju zarad subvencija to su maksimum 20 posto a ostali sve radi posteno,tako da drzava sigurno nece da propadne zbog njih,pa jer znas ti samo da subvencije za gradski prevoz beograda su vece nego sve subvencije u poljoprivredi i sta reci.Strana firma koja zaposli naseg radnika dobija po 10000eu i sta reci.Ako sve drzave dobijaju subvencije i to po 5 puta vece od nas,nama ne treba a?ne moraju oni nama pare da daju ali neka nam daju jeftinije djubrivo i seme,naftu,garantuju cenu otkupa a ne da svakog dana povecavaju trgovci za 50 din po dzaku djubrivo sramota.Ali kao sto rece onaj paor SRPSKI NAROD TREBA JE..TI.Ajde da budemo iskreni!meni licno odgovara ovaj d2 po ovoj ceni i ovi bonovi sutra idem da ih podignem!sta ce biti sa djubrivom (subvencijame ne znam)ali garantujem da je problem sto nema subvencija i problem ovde vecine clanova sto nece moci da placaju zakupe i rate koje su uzimali na konto subvencija koje niko nikad nje garantovao da ce biti nekolko god!Sve se svodi na to ljudi daju novce za zakupe po kj 200 250e ne razmisljajuci dali im se to isplati ili ne samo da uzmu.Jos kad cujem da je neko dao 250e po kj i sejao psenicu pa mU se isplatilo,ja odem na pecanje da se smirim.U zadnjih 10 god parloga na sve strane od kad su pocele subvencije svi seljaci i kurta i murta (NE ZELIM DA VREDJAM NIKOG)ali dajte ljudi citam ovaj forum i ne zelim da previse komentarisem ali stvarno nema smisla jedni ovo jedni ono ovaj ovo ovaj ono GDE JE JEDINSTVO ZA NASU STVAR???
Tocenje je proteklo bez problema , tocilismo na automat koji smo izabrali (za automobile) Prvo traze bonove da pregledaju i onda daju odobrenje za tocenje.sipaj nafte u jednu flasu pa ih ispolivaj kad te budu legitimisali nek smrdu malo i oni da vidu kako je kad se zapuse filteri od te njine nafte
a jel to snimio spot od nasih para za subvencije?E a nas predsednik sto je napravio predizborni spot,svaka mu cast,lici na poljoprivrednika.
Ej nisam ga pitao,pitacu ga,al ne verujem ima on svoj stek?A i onaj seljak mozda je platio samo da izadje na televizora jel to snimio spot od nasih para za subvencije?
Tesko nama sa svima njima,lepo je neko predlagao da se osnuje nasa stranka to nam je jedina sansa da se borimo da seljacima bude bolje evo ja cu dobrovoljno da se predlozim za predsednika poljoprivredne stranke srbije pa kad dodjemo na vlast j...te mi sve po redu ako u reklamnu kapanju budem isao sa spotom u stali ili na njivi vec cu napraviti spot u kome vozikam novim dzipom sa 5 riba i setam po knez mihajlovoj ugladjen i doteran ,to mi sa svojim radom zasluzujemo a ne kao oni glume pred izbore poljoprivrednike muzu krave po stalama itd stvarno smo stoka kad ne mozemo da se organizujemo i treba da nas zajebavaju
Posle obilaska povrtara cvećara i ratara, predsednik se sprema da intezivira kampanju i poseti i stočare.
Spremaju mu spot u kome će da pomuze kravu. S obzirom na pokazano znanje iz poljoprivrede, ne bi čudilo da mu umesto krave poture bika.