Cedi donesu mleko u prahu da posmrce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oni izgleda igraju žmurke sa nama.puj pik ne važi.Ovo stvarno već predstavlja neozbiljnost.Bonove još nismo dobili,sad nam nude i refakciju,matijević snizio cenu bikovima na 200,kukuruz pada i sad se lepo svi bogate zbog tzv subvencionisane nafte,Izgleda da ćemo još mi njih subvencionisati kada se sve sabere i oduzme.
Refakcija akcize će biti za period od 01.01.2012.-15.03.2012. 20l/ha,zbog onih koji tvrde da su se snabdeli
Ljudi cuo sam da je drzava odobrila kredit sa fixnom kamatom od 6%. Ako bih uzeo 10000 eura koliko bih trebao da vratim ukupno? Koliko dugo bih trebao otplacivati i koliko novca mesecno bih trebao placati? Nije komplikovano izracunati, ali neko mi rece da se kamata obracunava na mesecnom nivou, i ne znam na koliko godina se moze uzeti kredit, sto racun dodatno otezava. Ako se neko se vec raspitivao o ovome ili podizao kredit neka odgovori.
Ma jok. Oni ili opet strajkuju gladju, il su ispod krmace sje...ni.A gde su ti Vucic i Nikolic.Da ih nisi zaljicio?
Ma jok. Oni ili opet strajkuju gladju, il su ispod krmace sje...ni.
Danas sam kupio naftu u Plandistu bilo je samo 3 traktora.
Da li su bitni serijski brojevi na bonovima.Kolega je dobio pa je hteo meni da da dok ja ne dobijem.
Refakcija akcize će biti za period od 01.01.2012.-15.03.2012. 20l/ha,zbog onih koji tvrde da su se snabdeli
Normalno da je tako , kad rade , braca , sestrici , sinovi od ovih sto su u penzijiNa punpama totalna neorganizovanost za kupovinu nafte za bonove.