Rale 83
Prijatelj Foruma
Ja nesto nadjo u ALO
http://www.alo.rs/vesti/47188/Zemljoradnici_hvale_Petroviceve_subvencije
http://www.alo.rs/vesti/47188/Zemljoradnici_hvale_Petroviceve_subvencije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ova zadnja mu je suština:" ali i napomenuo da treba sačekati da taj sistem zaživi", što će reći načekaćemo se .
Sednice vlade su cetvrtkom. Znaci, trebalo bi sutra. Evo, prati ovaj link. Sve sto se od odluka donese, prvo se ovde pojavljuje.Zna li ko kad ce se izaci sa predlogom pred min.polj ?
E u tome i jeste problem jer u mom mestu moras sve da prodas na crno,sto juznije to tuznije.Nikako,to je trgovina na crno,sve će se naplatiti preko računa,kod nas je tako otkako je uveden PDV sistem,nema na ruke ništa
Sve mi se cini da ovde sam ministar sebe hvali,nocas necu moci da spavam koliko nam cveta poljoprivreda.
Moram nema skladiste,silos nijedna p.zadruga snadji se pa zivi.Baš MORAŠ,a?
To su oni sami pisali, svi komentari su na isti kalup, sami sebe nahvališe i ministra a nema ni novih komentara, svi su pisani u radno vreme, čitko i bez štampanih grešaka, to je pisala jedna ista osoba. Propaganda na svakom nivou.ako je i jedan od tih tamo sto su postavili komentare paor ja ih ljubim u du..e svakog ponaosob .
kakvi namesteni komentari
To su oni sami pisali, svi komentari su na isti kalup, sami sebe nahvališe i ministra a nema ni novih komentara, svi su pisani u radno vreme, čitko i bez štampanih grešaka, to je pisala jedna ista osoba. Propaganda na svakom nivou.
Ne da ce probati vec zaj....ce nas u zdrav mozak a mi ko mule nista ne preduzimamo. A ako to ostavimo da im pokazemo na izborima onda smo stvarno i smesni i ludi. Pa zar mislis da cemo mi paori odlucivati nesto? Imaju oni svoje druge adute koji ce glasati za njih. A za nas je onda kasno za nesto. Ostacemo ove god. bez icega. Zivi bili pa videli.Mogu da probaju, ali nece da im prodje, bice im mnogo gore nego prosle godine, a imaju i izbore u maju. Bolje im je da se ne z..... sa seljacima.