Od kad znam za sebe kod nas se gorivo drzi u buradima i kanisterima celo selo je tako radilo,radi i radice. Samo da imamo novaca drzali bi ga i na tavanu ako treba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od kad znam za sebe kod nas se gorivo drzi u buradima i kanisterima celo selo je tako radilo,radi i radice. Samo da imamo novaca drzali bi ga i na tavanu ako treba..
bravo druže to se i tudim da objasnim jedino si me ti shvatio i ja ću kupiti 800l i držati ih u buradima i kantama tako smo i pre radili ali nesme me na to terati država i ako bi se desila havarija nedaj bože odmah bi bilo pozivanje na zakon o zaštiti prirode i ljudstva pa imovine itdNiko te ne tera nemoj da kupis i gotovo dobra volja je ako hoces bonove da upotrebis a ko nece baca.
Sve stoji Pidikinac i u pravu si ti za to sto pises,ali u ovoj drzavi nije jedino to da te drzava primorava da krsis zakon.Primoravaju nas na bedu i bednicki zivot a mi opet cutimo.
Zakoni se pisu da bi smo ih krsili a oni nas kaznjavali i tako punili svoje dzepove.
U današnjem Blicu na drugoj strani u rubrici POBEDNIK-GUBITNIK piše sledeće:
Slika Dušana Petrovića u delu POBEDNIK sa tekstom da je poljoprivrednicima pored niza olakšica ponuđeno i 14000din po kektaru.
Ja sad čitao svojim očima.Ima li neko saznanja o tome?