Čitam jedan post kaže meni više odgovara subvencije po kilogramu ,a kako možeš znati da ti odgovaraju kad se još detalji i ne znaju ni koliko će to iznositi ni koji uslovi ama baš ništa, možda će to biti toliko mizerno da će biti manje od onoga što si do sad dobijao. Drugo da li smo uopšte sigurni da će te subvencije biti kada prođu izbori pa na vlast dođe neko drugi ili neki izmenjen sastav pa kažu u državnoj kasi nismo zatekli pare idemo štednja ništa od subvencija , zapamtite jedno njima je najbitnije da ne moraju dati "žive" pare za subvencije pre izbora,da bi što više njima ostalo za kampanju a posle šta bude ,i po meni nije ovo nikakav sistem koji će popraviti ovnj stari nego sistem na kojem će se isto tako moći pojedinci profitirati ,ako ne i više nego do sad, npr. ja imam komšiju s kojim sam dobar a nema nikakvo registrovano gazdinstvo a radi puno zemlje i ja mu kažem daj na moje ime koju kilu robe i tako ja lepo uzmem subvencije, uostalom ovi sa bujnom maštom će već smisliti nešto.Tako da mislim ako se ovo pusti da ovako prođe nećemo dobro proći.