steva 1984
Član
Uslov ti je izmiren pio posle predajes gotovinske racune u trezor mislim da od prvog maja krece predaja racuna ako si za kes kupio ako je razmena za robu tj.nije za kes onda na fiskalnom racunu pise cek i treba ti pored gotovinskog racuna sto su ti dali dajes otpremnicu iz magacina odakle si podigao vestak to isto vazi i za seme a za dizel gotovinski mada sam ja mislim skidao samo fiskalni isecak i tako predao.Jel ti to prvi put radis?Ako radis prvi put gledaj da ti je svaki fiskalni ispecatiran i potpisan ove zene u trezoru odma vracaju vecito ih nervoza vataMustang je napisao(la):Hvala puno prijatelji na odgovoru,ali sada sam se malo zbunio.Naime cuo sam za 14000 po hektaru da je iznos subvencije,jeli je taj iznos vezan za neki uslov i za neke racune ili to sleduje svakom poljoprivredniku koji ima uredno prijavljeno aktivno poljoprivredno gazdinstvo i izmiren pio??.A ako hoce jos i povracaj za seme,naftu i vestak onda mora ove racune da preda u upravi trezora?-je li tako? ili sam ja pobrkao loncice??

Post je spojen: [time]1301171046[/time]
_________________________________________________E da kad vec prozivate te ljude koji imaju 150-200 lanaca svoje zemlje znam njih nekoliko koji su stekli na posten nacin nisu kvarljivi jednostavno su imali zitni kombajn i veliki traktor u pravo vreme zamislite da vam 10-15 dana za redom svako jutro dodje preko 50 ljudi na kapiju da pita kad ces moje da radis zito.Pa sta sad treba da odem da im iskopam oci i pretim jeli barabo odakle ti

Moji su pre nekoliko godina registrovali domacinstvo ali posto su oboje penzioneri i od kako je uslov bio za subvenciju da nosilac bude cist poljoprivrednik od tada vise nisu...e sada se ja razmisljam da na sebe prebacim domacinstvo i da ja budem nosilac,tada nisu trebali ti racuni koliko se secam nego bilo je fiksno dal bese 9000 po ha ili tako nekako...Razumeo sam te ovo oko vestaka tu znaci moram da obezbedim racune od 9000 da bi dobio povracaj od 6000.E sad za naftu sam ukapirao da ako hocu ovaj povracaj od akciza da moram da spremim potpisane i pecatirane racune,ali bi te zamolio da mi odgovoris posto vidim da si upucen da li trebaju racuni i za ovih 4000 subvenvije za naftu sto se daju po ha ili oni samo trebaju ako hocu povracaj od akciza??
 Moji su pre nekoliko godina registrovali domacinstvo ali posto su oboje penzioneri i od kako je uslov bio za subvenciju da nosilac bude cist poljoprivrednik od tada vise nisu...e sada se ja razmisljam da na sebe prebacim domacinstvo i da ja budem nosilac,tada nisu trebali ti racuni koliko se secam nego bilo je fiksno dal bese 9000 po ha ili tako nekako...Razumeo sam te ovo oko vestaka tu znaci moram da obezbedim racune od 9000 da bi dobio povracaj od 6000.E sad za naftu sam ukapirao da ako hocu ovaj povracaj od akciza da moram da spremim potpisane i pecatirane racune,ali bi te zamolio da mi odgovoris posto vidim da si upucen da li trebaju racuni i za ovih 4000 subvenvije za naftu sto se daju po ha ili oni samo trebaju ako hocu povracaj od akciza??