Upravo zbog takvih mi ne možemo ni da priđemo državnoj zemlji a još im sada država lepo i pomogla a nama ugurala da prostite.Nisam nikome zavidan,neka svako radi koliko mu se hoće ali nepravdu i licemerje mrzim najviše od svega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Živi i pusti druge da umru.
KOliko godina u nazad obradjujes drzavnu zemlju? Zakup drzavnog zemljista, u proseku iznosi oko 70 eur. kj a privatnog 250 eur. kj. Tako da to, kao prvo sto si unapred isplatio zakup drzavne zemlje, ti se visestruko isplatio.Kao prvo ja sam moje zakupe prema državi platio unapred ,a na jesen imam oko 3000 evra da platim unazad.To je za mene ništa i da je suša dva puta gora.Kredit sam isplatio pre tri dana tako da i tu nemam šta da odlažem.Kredit koji mi ide iduće godine u maju ću da isplatim bez problema jer se odustalo od kupovine kombajna pa ostale pare.
Ja sam za to da se sve što može odloži i otpiše.Ja od stoke nemam ni živinče ,a opet sam za sprovođenje svih mera koje će pomoći stočarima.Isto tako bi i ti trebalo da se ne buniš ako nemaš državnu zemlju ,a drugi je imaju.
na ovu poruku sam pisao ali je nisam odma citirao.pa onda i nama drzava treba da plati kolioko je prosecna cena po hektaru bila u nasim selima gde je licitirano,sto imamo sa privatnicima ugovore,stalno tajkuni se forsiraju dokle vise,ne moze nekomo stalno da se daje,a obicni ljudi samo da se guse,i onda ce da dodje i da kupuje po selu zemlju na vek,i da nabija duplu cenu arende kao sto su poceli,dokle vise???
@Zrenjaninac
sramno je da su to uopste spomenuli a kamoli dali na razmatranje ili usvajanje
@ sorin a sto ne bi dao i 300e kad mu je tih 150 oprostila drzava opet ka kosta samo 150e
e to je rizik naseg posla jer ima ko je i vise ulozio pa izgubio...zato kad ti pretekne kao prosle godine trebas imati zalihe ili rezerve za ovakve situacije tj. suse...Zato sto je recimo, to jutro platio 70 evra i to ce mu oprostiti. A poorao je, posejao, kupio seme, vestak, spartao, prskao i to ga je kostalo jos 300 evra po jutru. E tih 300 evra nema ko da mu vrati, i tih 300 evra po jutru im sad dolazi glave, jer nemaju NISTA na tim njivama, i moraju jos da uloze u vrsidbu ili tarupanje, pa opet oranje i sve to a budzet prazan! Pa ti sad misli ko ce od njih da da 300 evra za zakup druge, privatne parcele! Ovde kod nas uglavnom veliki igraci odustaju od arendi koje su prosle godine placali ko kolko trazio!
Sledeći korisnici su se zahvalili korisniku ironman na ovoj poruci: