Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto se tice subvencija, evo odgovora u ovoj recenici.Izrazio je očekivanje da će poljoprivrednici prihvatiti mere "kao racionalne i jedino objektivno moguće u ovom trenutku" i da će "podržati napore Vlade i resornog ministarstva" da im pomognu.
Ne moraju nista vise da smisljaju.Sve su smislili i napisali sta su smislili, samo treba pazljivije procitati...Ovo je obican spisak lepih zelja , smislice oni vec uslove i uredbe da se od ovoga ne ostvari ni 10%
tacno je da taj predlog dolazi iz vrha. Tacno je da su predhodne vlade krive za stanje u drzavi. Tacno je da oni koji su zakupili drzavnu zemlju sada nece praviti blokade zbog toga. Tacno je i to da mi netreba da se razdvajamo i da ne treba da nam bude oprosten zakup kako privatne tako i drzavne zemljeNe treba mi da se razdvajamo ko ima drzavne zemlje u zakupu i ko nema . Takav predlog zna se odakle dolazi i iz kog pravca i lobija , a sad medju nama ima i ko radi drzavne zemlje dal 10 Ha ili 30 Ha pa mu dobro dodje . Po mom misljenju to ne bih odobrio , svako ko zakupi zemljiste racuna na susu , led , bolest nad usevom .
Pogledajte molim vas pulene stranacke sto udaraju komentare .. http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=636965#hrono
Kod nas se to kaze mlacenje prazne slamekod vas se makar priča o problemu suše kod nas kao da je rekordna godina niko ni riječi
Pa, na tarabia subvencije kad cemo dobiti?gde to pise?
E nebi bilo u redu jer obični poljoprivrednici udišu samo otrove dok prskaju a stočari tokom cele godine dok čiste štale a koje uzimo u zakup i lupo cenom trebo jeda razmišlja tad a ne sad kad udarila suša kako se kaze dvaput meri a jednom seci,najlakše je kukatiA dali bi onda bilo u redu da ako nekome povećaju davanja po stoci duplo i meni daju duplu subvenciju na zemlju?
Susa postoji i u americi. Amerika kao jedne svetska super sila nije uspela da resi problem navodnjavanja a srbija ce to resiti u narednom perioduZnaci, opet ce gradjani Srbije da placaju nemar seljaka?! Da su jednokratno ulozili 3000 evra u onaj sistem za navodnjavanje "kap po kap", suse ne bi postojalo. Ovako ce opet gradjani da finansiraju njihove propuste i seljacki, cicijaski mentalitet...!!!
(Srecko, 23. avgust 2012 12:06) HAHAHA OVAJ JE NAJACI,EVO KAD NEKI BEOGRADJANIN NEMA POJMA O POLJOPRIVREDI
A dali bi onda bilo u redu da ako nekome povećaju davanja po stoci duplo i meni daju duplu subvenciju na zemlju?