Milos88!
100 hiljada cu platiti od dva puta do kraja godine.Nov kosta 1850 eura, pa smo se nagodili u pola cene sa covekom.2008 godiste, uradio 30 kj slame, pa u jesen te godine covek izdao svu zemlju u zakup.Od tada je stajao pod supom.Jos ima na gumama one iglice i deklaracione nalepnice na felnama.Planiram da kupim za njega i nozeve za kukuruzovinu, a tako ce se brzo otplatiti.
Najveci je bio problem sa slamom, kad ga ima malo svi bi, ako ga ima dosta onda ne znaju,daleko je, nije u odgovarajucem delu atara,jecmena ne treba,odnesu u avgustu pa do tada ne mozes nista sa strnistem, pa do toga da im crkne presa pa je ostalo dva reda slame, ali za to oni se nece vratiti pa se mucis u oranju....
Imas par slika u temi
http://poljoinfo.com/showthread.php?339-Rasturač-otkosa[/QUOTE]
Razumem te u potpunosti, heheh cak mi je i smesno kao da sebe gledam isto...zalosno smesno, isto sve....treba im, ne treba, jedne god uzmu, zovu te 100 puta da ne das drugom, sle im ne treba, onda opet treba...a to kad ostave par redi da se ubijes, ne znas sta ces sa tim....strasno! zato kao i ti ne dajem nikome vise i sve rasturim, doduse imam onaj sa lancima
ali odradi posao, nemam ja puno zemlje....a video sam slike ovog tvog, sad skontah da si ti i tamo pisao i slikao da, rece da oces da ga prepravis...dobra stvar, najbolje kad imas sam svoje masine i kraj! ne da zavisis od drugog i cekas na njega! Nek te sluzi sa srecom i za slamu i za kukuruz!