milos bota
Član
ja sam na pšenicu posejo zp434
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicno!Sad samo sibica i tanjiraca ili plug.....FL je napisao(la):Strniste 3 nedelje nakon tretiranja totalom:
Au Farmere pa ti nisi uopste racionalan sa mikroorganizmima iz zemljista a bogami ni sa kaznama koje slede ako palis po polju.......Farmer Bob je napisao(la):Odlicno!Sad samo sibica i tanjiraca ili plug.....FL je napisao(la):Strniste 3 nedelje nakon tretiranja totalom:
piromane i ja bi ovo zapalio samo da ga vidim kako gori ( mislim na sirak )Farmer Bob je napisao(la):Odlicno!Sad samo sibica i tanjiraca ili plug.....FL je napisao(la):Strniste 3 nedelje nakon tretiranja totalom:
Nakon podrivanja i tanjiranja:pidikanac je napisao(la):piromane i ja bi ovo zapalio samo da ga vidim kako gori ( mislim na sirak )Farmer Bob je napisao(la):Odlicno!Sad samo sibica i tanjiraca ili plug.....FL je napisao(la):Strniste 3 nedelje nakon tretiranja totalom:
bolje je dva puta tanjiranje pa tek onda setvospremač ja tako radim i sa malo goriva očistim njivuKishRobert je napisao(la):a naprime ovakor:
slama se skloni,istanjira 1,kad trava krene spremac,pa ako bude potrebe jos jednom spremac i onda zimsko.