Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma to ćale digao cenu, jer neće više uslužno da se "truje"...oldtimer je napisao(la):Shale je napisao(la):a ja kad prskam drugima radim za 500 dinara po jutru, ako je njegova voda, a ako je moja (voda) 1000...
pa koju vodu ti to koristis? Knjaz Milos mala sala, al 500 din za vodu
telnett je napisao(la):Naravno da se i od mene isto ocekuje , nema problema vec sam pae puta pisao al me ne mrzi
Okretanjem zemlje seme stalno " putuje ka povrsini " gde nice i tako se smanjuje broj semena u zemlji/ Total na njega ne deluje zar ne ? Kad iznikne spremac ga kosi . Isto kada ide spremac vuce zile od sirka na sunce gde se susi . Sipkija zemlja = 100kg vestaka. Ukratko to je to .
" Ubijanje zemlje " herbididom ili fungicidom , zemlja nije bez bakterija koje razgradjuju i rahle zemlju , polako podizu humusni nivo, naravno ako se ne pali . Ni oranje nije najsrecnija varijanta ali je naj prihvatljivija sa strane dobitka ili stete . Mozda ce konzervativna obrada ( bez oranja ) reci nesto drugacije ali dok ne isprobam nista ne govorim .
Malko sam razglobio temu Shale
zeljko025 je napisao(la):@Farmer II zahvaljujem se na pohvalama za setvospremac
@telnet
hvala na podrsci
@SHALE
ovu agrotehniku sam i prosle godine primenio na istoj njivi kao i ove godine sto cu i ispala mi je dobra posto mi nije ni jedna travka pronikla u zitu dok je u okolnim bilo dosta vise trave. Ja totalni gde god da sam uzimao bio je 400 450 din po litri a kod nas niko ne prska ispod 700 800 din po jutru sa njihovom vodom
imas u teleckoj dobru prodavnicu nije skupa.zeljko025 je napisao(la):@Farmer II zahvaljujem se na pohvalama za setvospremac
@telnet
hvala na podrsci
@SHALE
ovu agrotehniku sam i prosle godine primenio na istoj njivi kao i ove godine sto cu i ispala mi je dobra posto mi nije ni jedna travka pronikla u zitu dok je u okolnim bilo dosta vise trave. Ja totalni gde god da sam uzimao bio je 400 450 din po litri a kod nas niko ne prska ispod 700 800 din po jutru sa njihovom vodom