Ja prskam 4 litre po hektaru, i sasvim je dovoljno, pogotovo ako se pridržavaš zlatnog pravila da ne prskaš po vrućini.... čak i prskanje po rosi, koja po mnogima ima negativno dejstvo, može odlično da ispadne, pogotovo ako rosa nije jaka....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpuno pogresno , to jest u pravu si..........MONTOYA je napisao(la):ljudi misle da jedne godine popršću strnjiku sa 10l totala i naredne godine mora biti čista ko tepsija
Kod mene je tako. Sledeće godine kukuruz prodjem samo sa acetohlorom a folijarno uopšte ne treba.IMT-550 je napisao(la):Potpuno pogresno , to jest u pravu si..........MONTOYA je napisao(la):ljudi misle da jedne godine popršću strnjiku sa 10l totala i naredne godine mora biti čista ko tepsija
Nije bas tema za to , ali ja mislim da je mnogo bolje posejati lucerku na jesen nego na prolece,bolje se ukoreni a i nerazmisljas da li ce prolece da bude susno pa nejednako nicanje pa troskovi trt-mrt,to je moje misljenje i vidjenje.......cukaneca je napisao(la):Kod mene je tako. Sledeće godine kukuruz prodjem samo sa acetohlorom a folijarno uopšte ne treba.IMT-550 je napisao(la):Potpuno pogresno , to jest u pravu si..........MONTOYA je napisao(la):ljudi misle da jedne godine popršću strnjiku sa 10l totala i naredne godine mora biti čista ko tepsija
Prskanje koje ću možda i danas da odradim i posle razbacivanje stajnjaka je priprema parcele za sejanje lucerke sledeće proleći.
to je 567 i prvom brzom ide hvala bogu već 10god bez problemaratarhr je napisao(la):Jel moze taj 560.. vuc nju kojom to ides 3.sporom??