Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nebude sve sa pohvalom dase nebi ureklo , ocisti oko bandere maloAla izgleda extra sve. Od strnjike, preko oranja do ravnanja. Svaka čast.
Dali si vec jednom isao sa tanjiracomTotalisanje strnjike gruberom . Još jedan prohod i može setva repice.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Ima ga,sada ako krene posle tanjiranja dobija total.Imas dosta sirka na snimku,ja sam takve parcele ostavio za total.
Neki sad moji odozdole bi rekli:,,adomoega,dodji kod men' u smonicu tako''....svaka cast,super izgledaZavrsio sa strnjikama,sada videcu ako krene neka ozbiljnija trava ide total.
Probaj glifomark ili glifohem,ova dva lepo deluju na strnjista i pogotovu u ovom periodu tj sredinom avgusta ali jbg na njivi je kukuruz. Mozes probati mont 960ec kad krene da nice iz semena,na proleće. Siran 40 sc mozes na njemu da primenis kad je negde oko 30 cm u kukuruzu a imas i vodorastvorljive granule siran 750wg. Ne znam sta da ti preporucim,mozda ce se javiti jos neko. Osnovno je ugar da ga ne poklopi brazda pa drljacom izvuces na kraj njive,to je stari metod ali i tad ostane polomljenih biljaka koje znaju da se prosire. Mozes na tako sredjenu njivu preprskati,ostaviti da deluje pa duboko poorati zimsko bar 25 cm. Nisam pametan ni ja,i ja sam sve ovo probao kod mene,negde je lepo delovalo negde je zezalo i jos uvek zeza ali i bitan je plodored,da ga gajena kultura ubije takoreci tj jedne godine zito odradis u fulu agrotehniku pa kukuruz isto pa trece recimo soju. Ne znam....Pomoć ljudi uzimam njednju njivu u zakup koja ima sirka i za izvoz trenutno je na njoj kukuruz.Kada se ovrše kukuruz prskao bi sa totalnom ali šta još dodati osim Limuntusa da pojača dejstvo.
Nista,posejes sledece godine neki usev u kome se lako resava sirak ili na jesen psenicu pa ga posle resis.Pomoć ljudi uzimam njednju njivu u zakup koja ima sirka i za izvoz trenutno je na njoj kukuruz.Kada se ovrše kukuruz prskao bi sa totalnom ali šta još dodati osim Limuntusa da pojača dejstvo.
Koji bi to usev bio u kome se lako resava sirak ?Nista,posejes sledece godine neki usev u kome se lako resava sirak ili na jesen psenicu pa ga posle resis.