Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam hteo da ga ostavim po povrsini,razmisljao sam da ga posle prodjem tanjiracom pa na jesen jos jednom zaorem. Cilj mi je sto vise izmesati zemlju i razraditi je.Ja iskreno ne znam sta je pametnije, uvek smo ga razbacivali po strnjici a onda zaoravali a iskreno nisam se nikad ni zapitao da li je to pravilno.. Sad ovako kad razmisljam deluje mi da je to ok, sta ce ti po povrsini ako lepo provrelo treba ga spustiti dole (zaorati) zajedno sa zetvenim ostacima..
Ako ti treba slame dodji kod mene kupi koliko god ti treba mada nismo bas blizu ima 20ak kilometara sigurno..Popalila mi stoka svu slamu,nisam imao da izbaliram za stoku morao sam da jurim pre kisa od drugih a taman sam mislio da je razbacam i lepo zaorem sad moram da jurim stajsko. Pukao sam i kintu jer sam kupio prikolicu za rasturanje stajnjaka