sremac106
Član
Da li uputstva iz prve poruke vaze i za IMT-ov jednobrazni plug,vuce ga 539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam probao prije neki dan jer mi jedan prijatelj rekao da ga pomjerim najvise sto moze put desnog tocka,jer je ledina,manje ce da hvata i ljepse da uzore,ali tada tripling stoji ukrivo put desnog tocka,a odje sam citao da treba da stoji pravo,e sad neznam ni dubina koja je bila ja sam obadvije rucke od hidraulike gurnuo dolje sto su najvise mogle,a rucku na kolenastoj stavio na jedan zub od sredine udaljen od traktora,ustvari tako je bio ja ga nijesam dirao,e sad nije bitno za zimus,ali sta da radim proljetos kad bude doslo vrijeme da sadim,kako da ga nastelujem da je to ispravno,ili da trazim drugi da stavim,jer je to mala njiva 600 cm2,i treba li ga frezati kad uzoremU principu isto je za sve plugove samo sto u tvom slucaju ce biti vrlo mali zahvat. Tu ce potrosnja biti malo velika jer za 539 ide obicno 2/10col a za teza oranja jednobrazni od 14-16col. I tu je potrosnja veca a ovako sa 10 col ce biti duplo. Jedino na kolenastoj osovini da malo povecas zahvat pluga koliko ranik dozvoljava i na rucici za plug ces morato malo vise u zabrazd pomeriti jer tendenciju ima vecu za kosom vucom
jesi li ti siguran u ovo ?!... 600 cm2...