Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја кад би мој волан пустио, одо ја код комшије, морам мало да га придржавам, спустим само руку на њега.....ајд можда има везе што има и луфта у њега, па више "кламће".....а тек кад смотавам на ћошковима, не дижем руке са њега, неће да смотава без њих а близу јендеци, па да не направим какву аваријуKako nema pustanja kad je volan mehanicki?
Inace ovde me svi napusili da orem kao da spartam, a zaista sam za potrebe snimanja poplitio jer nema ko da drzi blokadu kada sam ja napolju. A vi cete me sada prekorevati da sam sebi ugrozio zivot, ali mladost ludost, tad i vise nikad.
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Hvala bogu pa ima ljudi koji znaju da bocni lanci moraju biti labavi, kod mene ljudi oru 40godina zategnuti lanci otimaju se sa traktor celo vreme.Ne trebaju ti za oranje bocni lanci.I da ih imas oni u oranju moraju biti raspusteni,tj labavi.U suprotnom ako je jedna strana zategnuta znaci da imas kosu vucu to jest plug nije pravilno nastelovan.Svakako nije na odmet da imas bocne lance koristice ti za druge prikljucke da ne landaraju i kace u gume.