Malo morgen 2000,jedino med in cajna
2400-2600 sam placao,a da je kineski je sasvim verovatno...kao i vecina delova danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo morgen 2000,jedino med in cajna
82.1 nisam palio.Tu nemam nista sipano u onu contricu grejaca.Negde curka.Moram to da resim.Tu sam jutros prikljucio akumulatore na punjac.
U traktor koji mi treba i zimi naspem ED + 10% benzina i nema problemajutro sam upalio jd -23 je bilo ,traktor je upalio kao u pola leta ali nije dugo potrajalo jedno 500 metara od kuće počeo je da trokira i gubi gas jedva sam se vratio, inače u rezervaru je evro dizel, posle toga palio rusa on nije upalio, pa sam morao ići sa 539 i on je pun dizel i upalio je ko od šale i nije zaledio a isto je gorivo u svim traktorima jedino što je rezervar na 539 iznad motora pa ga valjda greje
Pola dizelasa u selu zaledilo. Odlicni i ispravni motori nece da upale. Ako nema dima na auspuh znaci ne salje orivo u dizne, dakle zaledilo gorivo. Kod mene auto (Mecka 200 dizel) tek posle 10 sekundi poceo da baca dim i onda ga ponovo zagrejao i upalio uz malo verglanje. Grejaci novi a motor nije odlican a nije ni los. Na -7C pali kao i leti, a jutros na -16 se malo namucio. Malo pre bio kod prijatelja isto Mecka ali 250, motor odlican. od 5 grejaca samo 2 rade, ali gorivo nije zaledilo i da je akumulator bio od 100Ah upalio bi uz duze verglanje.Kako si to zaključio?
82.1 nisam palio.Tu nemam nista sipano u onu contricu grejaca.Negde curka.Moram to da resim.Tu sam jutros prikljucio akumulatore na punjac.
Meni radi samo 1 grejač na autu.Noć je proveo napolju i jutros upali uz duže verglanje.Varta je ispod haube.
Moj JD nocas kad sam dosao kuci upali na pola kljuca na -25, radio nekih 5 min isto poce trokirati, zaledi nafta u filteru. Upalim ga opet, radi 10 sek i ugasi se, tako 5-6 puta i odem spavati..jutro sam upalio jd -23 je bilo ,traktor je upalio kao u pola leta ali nije dugo potrajalo jedno 500 metara od kuće počeo je da trokira i gubi gas jedva sa m se vratio, inače u rezervaru je evro dizel, posle toga palio rusa on nije upalio, pa sam morao ići sa 539 i on je pun dizel i upalio je ko od šale i nije zaledio a isto je gorivo u svim traktorima jedino što je rezervar na 539 iznad motora pa ga valjda greje
2012 godiste.Na 12v je struja.Nasao sam gde mi curi tecnost iz te contrice.Na holender srafu se jedna platnica rascvetala.Sutra cu staviti druge.Napravio sam smesu ED+10%benzina i to cu sipati u tu contru.Ja mislim da tvoj pali na 24v tako da imao kanticu nemao treba da upali bez većih problema ako gorivo nije smrzlo.Koje beše godište?