Meni radi samo 1 grejač na autu.Noć je proveo napolju i jutros upali uz duže verglanje.Varta je ispod haube.
Dzaba varta ako nema ampera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni radi samo 1 grejač na autu.Noć je proveo napolju i jutros upali uz duže verglanje.Varta je ispod haube.
Dzaba varta ako nema ampera.
2012 godiste.Na 12v je struja.Nasao sam gde mi curi tecnost iz te contrice.Na holender srafu se jedna platnica rascvetala.Sutra cu staviti druge.Napravio sam smesu ED+10%benzina i to cu sipati u tu cont
Pazi da preko grejaca nepovuce plamen u tu contru jer ima 10% benzina pa da to sve nebi otislo u vazduh...........bummmm
Prvo provjeri gorivo da nije zaledilo ili se pretvorilo u kašu. Ako je tečno i dalje mala grijalica pod karter da zagrije ulje, fen na usis vazduha da zamijeni grijače i morao bi da upali.Postoji li neka nacin da upalim Dajca po ovoj hladnoci posto nema grejac ?? Trebace mi duplak da preteram neke komponente za koncetrat, ali nece da upali pokusavao sam danas dok mi se akumulator nije ispraznio. Na -5 je palio ali sad nannece -12 nece Nadao sam se da ce on pre upaliti od ostalih traktora jer je pun dizel ali nista.
Daj mu malo parfem da omirise.Moracu da probam da mu zagrejem malo karter. Gorivo sam prvo gledao.
Meni jebeno samo je jedan 539 u garazi jer jedini moze da udje svi ostali pod nastresicom zatvorenoj na dve strane jedino stiti od snega, ali od hladnoce ne bas. Isao bih ja sa 539 on ce da upali sigurno nego tamo gde treba da odem ima neki sneg da se pregazi a tu mi nece pomoci 539.
U preduzecu?Znam da nije pametno ali smo jesenas startovali mototre sa CO2 aparatom, masa na masu a na sam dovod struje na alnaser ide pistolj od CO2 i kad traktor pocne da vergla da mu se infuzije malo, onda osetno ubrza verglanje i sastavi bez start spreja.