Startovanje motora u zimskom periodu

Stigla je pomoc za zimske dane
image.php

image.php

fotogrjsj.jpg

Stiglo iz Srbije, Inđija cijena 35 eura grijac 3 KW a od 2 KW je 30. Ima pumpu i termostat. Danas probo, radi odlicno podesio na 50 sepeni i ugrijo je za nekih 15 min. Zicom je vezam samo dok sam probo, kasnije sam ga stego plasticnim vezicama da bude sve::super::

Stiglo iz Srbije, Inđija cijena 35 eura grijac 3 KW a od 2 KW je 30. Ima pumpu i termostat. Danas probo, radi odlicno podesio na 50 sepeni i ugrijo je za nekih 15 min. Zicom je vezam samo dok sam probo, kasnije sam ga stego plasticnim vezicama da bude sve::super::

Ajd
mi javi na pp kako se zove firma i kontakt adresu ili web sajt da i ja sebi poručim, to je baš povoljno, mnogo dobra stvar u proljeće i jesen.

Zavisi kako kome, meni treba, posto cistim snijeg za komunalno i u svaka doba noci moram upalit, mada mi se nikad nije desilo da traktor ne upali ali se osjeti da mu na -10 nije sve jedno, iako su akumulator i alnase uredani opet osjetno teze vergla a da ne pricamo kolko je stetan hladan start. Ovako ugrijes motor na 60-70 stepeni i pali kao da je tek ugasen bez obzira koliki bio minus vani, a ujedno imas odma i toplu kabinu.

Član danger prodaje takve grejače. Ja sam kupio od njega i prezadovoljan sam učinkom.

Ima veze ako imas grijanje. Cim upalis duva toplo, ne cekas da motor ugrije vodu da pocne grijat. A da bi funkcionisalo ne moras imat.

Mogao bi neko da napravi klip paljenja traktora na ovih trenutno oko -20 stepeni? :)
Kod mene sada u Kgu ima -23 stepena.

Mogao bi ja kad namestim grejac na Rakovicu i kad sunem aditive u gorivo. Imam osecaj da cak i ED malo ledi na ovim temperaturama. Izgleda da je los kvalitet goriva.

u cemu je razlika osim u pocetnim slovima,vrrrrr i trrrrrr.........:osmeh:

Pa vrrrr je da vrti turbo,a trrrrr je tri klipa,pa kao trrokira na ladno...samo ti se kaze...

- - - - - - - - - -

Jutros sam na 1221.3 dao kontakt,sacekao malo zbog grejaca,i vrrrrrr.....
Seo u 539.Dao kontakt,drzao grejac dok nisam cuo baklju i trrrrrrrr......

Inace izbegavaj da palis na jakim minusima bez potrebe narocite...bendiksi na tim anlaserima su slaba tacka,a jedan je oko 2000+majstor...

jutro sam upalio jd -23 je bilo ,traktor je upalio kao u pola leta ali nije dugo potrajalo jedno 500 metara od kuće počeo je da trokira i gubi gas jedva sam se vratio, inače u rezervaru je evro dizel, posle toga palio rusa on nije upalio, pa sam morao ići sa 539 i on je pun dizel i upalio je ko od šale i nije zaledio a isto je gorivo u svim traktorima jedino što je rezervar na 539 iznad motora pa ga valjda greje

Nazad
Vrh