grunt
Član
Zetor i Ursus pale na minus 10 i bez karika ako je dobar akumulator i anlaser...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neko da je ugradjivao grejac od protocnog bojlera na traktor.? Ima jedan majstor kod mene sto pravi delove od prohroma,pravio je taj uredjak za viljuskare da lakse pale.Radi na principu da se ceo sistem(antifriz) zagreje do 50,60C,i trakor ili auto mnogo lakse pali.Deo se ugradjuje na najnizu tacku hladnjaka,tj na crevo.Slican princip je na kamaz kamionima.
Znaci funcionalno je to? Napravio bi meni ovaj to od prohroma,samo da vidim kako se pokazalo,dobro bi mi doslo za golfa 2 i Univerzala.
Ja se izvinjavam što tek tako upadam u diskusiju, nit' imam traktor, nit' se bavim poljoprivredom, ali imam Kadeta 1.6d koji već godinama hronično pati od lošeg paljenja zimi. Čim se temperatura spusti ispod nule, on neće da upali. Pre 2 nedelje sam kupio grejač antifriza (http://www.oglasisrema.com/oc-content/uploads/533.jpg) i mogu vam reći da odlično radi posao. Uključi se u struju 15-20 minuta (do pola sata, zavisno od minusa i stanja motora) i pali kao mina bez ikakvih problema.