Rale 83
Prijatelj Foruma
2-3 % nemoze da skodi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i na mom i na bratovom Zetoru koji so došli iz Norveške. Ja sam to izbacio nakon dve godine a mislim da brat nije još.Ako ga pronadjem lako ćemo se dogovoriti...
zombie_666
ima tih grejaca i po vašarima, neki covek to pravi, grejac na 220 volti a pumpa za cirkulaciju je od veš mašine,
a sta kaze teorija da su ti grejaci stetni ili korisni, jer se stvara kondenz u košuljicama motora.
Mada opet nisi rešio sve probleme oko palenja. Ti ces motor nekako i okrenuti dali na kablove ili slepanjem itd ima načina. Medjutim veći problemi su oko smrzavanja nafte . Rezervoar (usisi) creva filteri ac pumpa itd. Losa su nam goriva. Ja uvek upalim vozilo ali ne stignem daleko. Juče upalio džetu i posao u grad i nakon 3km kraj . Smrzne u rezervoaru usis na onoj mrežici . A uredno je odrzavam baš zbog tih stvari ali ti je dovoljno da ti naspe pola deci vode na rezervoar il dase jednostavno kondezuje i eto problema