pera ves
Član
to je ,ako sam dobro razumeo paralelna veza,duplira se snaga a napon ostaje isti. znaci imas raspolozivih 194ah na 12v ,i to je ohoho.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ursuz ili zetor naravno moj ursuz ovih dana na -20 pali na čvrgu sa akumulatorom od 72 amperaGrunt@ Ovo sam se šaliju jer oni imaju iste motore a stvarno neznam koja je fabrika starija , Znači trebaju isto da pale...Lisnik@ Potpuno tačno sa teoretske strane ali se mora je dnom znati koji je traktor bolji na palenju , koji na potrosnji itd.. Evo jedno pitanje može za sve .. Kada bi kojim slučaje sutra ujutro sakupili na gomili po 100 komada npr Torpedo Imt 560 , 539 Belarus Zetor (ursus) ,Store402(UNIVERSAL) eTO NEK BODE DOSTA. Bez obzirana stanje baterije , godište Nafta/(ili loža)znači neki prosek , Šta mislite kojih bi upalilo naj više . Ja imam neke od ovih i mnogi od vas ali pitam lisnik@ pošto vidim da je majstor...
Sa 12v instalacijom tesko bilo koji. Osim ako razgrejes motor toplom vodom ili butanom karter..... Oni koji imaju 24v to je vec druga prica. To mi se svidja kod rusa. Vecina ima anlaser od 24v i ne mogu da se setim kolko kw.... Cini mi se 4 ili 6kw. Alaj ti vrteee....A kako po ovoj zimi pale Kineski traktori,dali ste zadovolji ili ne.
A ta ista firma jesvojevremeno ugrađivala automatske start sprejeve i prilikom paljenja doza starta je bila jednaka. Ugrađivano je u seriju 4... u to sam siguran a i kasnije koliko sam čuo.u upztstvu za moj traktor piše da se ne koriste sprejevi to je za mog JD neznam za druge traktore