70zoran
Član
Ili mozda rusa neman nista niti protiv ursuza ali bez spreja,to je po meni kao nitroglicerin za srcane bolesnike ili prezivi ili ....ode nesto izvinjavam se odo u medicinu il
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E da li je dobro ili nije, (znam da nije ali moze i tako) ja IMT 533 nekada palim na 24 V.Oni koji imaju 24v to je vec druga prica.
E to hoce.ja sam topio stubiće
Ljudi mislio sam na traktore kojima je standard 24v komplet instalacija ili samo deo za verglanje. Vecina Rusa i yto od 130+ks.Oni koji imaju 24v to je vec druga prica. To mi se svidja kod rusa. Vecina ima anlaser od 24v i ne mogu da se setim kolko kw.... Cini mi se 4 ili 6kw. Alaj ti vrteee....
Ma razumeo sam na sta mislis, nego eto kazem moze 24 V i kod ovih sa 12 V insatlacijom.Ljudi mislio sam na traktore kojima je standard 24v komplet instalacija ili samo deo za verglanje
sad sam probao da upalim imt 533 nece ni sa start sprejom sad sam stavio punjac na akumulator,akumulator mi je nov od 100 ampera
Aditiv za naftu sprecava pojavu parafina , a ja licno koristim petrolej . Jedino d stavim antifriz u naftu da preci da voda ne zaledi@Rale 83, a ADITIV za naftu..