Sale
Član
@ branko
Ja hocu da ugradim taj bojler sa strane na 82-ku ,da li stvarno treba toliko vremena da se zagreje voda ?
Juče sam palio i veoma teško i to u garaži ,grejač radi(petroleja ima ) .Moram da skinem filter za vazduh i začepim rukom i puštam kad fest zavergla. Inače sam mu stavio akumulator od 180 A.
Koliko dugo ostavite grejač upaljen pre nego verglate ?
Ja hocu da ugradim taj bojler sa strane na 82-ku ,da li stvarno treba toliko vremena da se zagreje voda ?
Juče sam palio i veoma teško i to u garaži ,grejač radi(petroleja ima ) .Moram da skinem filter za vazduh i začepim rukom i puštam kad fest zavergla. Inače sam mu stavio akumulator od 180 A.
Koliko dugo ostavite grejač upaljen pre nego verglate ?

Lisnik@ Potpuno tačno sa teoretske strane ali se mora je dnom znati koji je traktor bolji na palenju , koji na potrosnji itd.. Evo jedno pitanje može za sve .. Kada bi kojim slučaje sutra ujutro sakupili na gomili po 100 komada npr Torpedo Imt 560 , 539 Belarus Zetor (ursus) ,Store402(UNIVERSAL) eTO NEK BODE DOSTA. Bez obzirana stanje baterije , godište Nafta/(ili loža)znači neki prosek , Šta mislite kojih bi upalilo naj više . Ja imam neke od ovih i mnogi od vas ali pitam lisnik@ pošto vidim da je majstor...