Strahinja kv
Član
Tako sam nekako i mislio,ili da uzmem metarske cevke f70 za vodu,pa da ih rasecem i nabijem na njih..pa kad dodje vreme da skine samo izucem,sta mislite o tome..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da , mrezica za stiropor , za fasadu
Ako ti je to skupo ima i jeftiniji a sasvim priridan način zaštite mladih voćki od zečeva i srna.ja sam mislio dok se nisam uclanio na ovaj forum,ko zna sta tu ide da se zastiti,kad ono mrezica za stiropor..hehe
Ako ti je to skupo ima i jeftiniji a sasvim priridan način zaštite mladih voćki od zečeva i srna.
nema jeftinije i bolje zastite od stubova i ograde ! bar iz nekog mog iskustva... kako prosle tako i ove godine , padne pola metra snega i eto lepo povijenih i razvedenih grana zecevima na dohvat ruke , sledece godine opet razvedi i povij , kad ono opet sneg .. stotine mrezica , neka mora i da spadne , sto od snega , sto od vetra i eto i stablo ostane ne zasticeno... heftalica mi srasla sa rukom , samo heftam po vocnjaku i opet nisam sve sacuvao.. nisam probao sa premazima os ribljih ulja i ljudske kose, mozda je tu moja greska , ali sam ubedjen da mi je greska to sto nisam ogradio, skupo jeste u pocetku, ali na duze vreme ,ubedjen sam da je jeftinije...
Pozdrav forumasi
imam jedno pitanje u vezi divljaci srna.
Vocnjak sam podigao pre 3 god. I otad svake zime mi srne uniste pola vocnjaka.
Moje pitanje je jer moze neko da mi kaze kako najefikasnije da zastitim drva ili da oteram srne.
Unapred hvala.