Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vezanje sam danas radio uz krecenje, za svaki slucaj ali nije bilo snijega, znaci da je zec svukao.
Rece mi jedan vocar da stavim cobanicu oko vocnjaka na nekih 20 cm visine i kao nema sanse da udje bilo sta.
Da li neko ima iskustva sa tim stvarima ?
Nije mnogo skupo, ali nikada do sada nisam cuo da to neko radi.
iskreno ja radim najlon i heftalicu, ovde to mnogi osuđuju zbog razvijanja bakterija,gljiva i kojekakvih bolesti na kori, u to ne ulazim jer ne znam kako ko svoje voće održava tokom godine i pred zimu, al ja nemam problema sa zecom, snegom i sl .
A da li si u jesen bacao neko djubre? Ukupno kg ili 2kg po stablu ces baciti do leta? Ne kazem da radis nesto lose, samo me zanima...Proletos posadjene.Uz samo jedno zalivanje sve su prezivele onu susu.Jos da prezive prvu zimu od zeceva(tu srne ne zalaze) i kao nagradu ce dobiti 8-16-24 u februaru i KAN u maju
Matoro voce je posadjeno '97.
Nije mi jasno kako ti je spala mrezica.Meni se pored onolikog snega ni jedna nije ni pocela savijati.Na koliko si mesta priheftao?Ja sam na 10-15 po stablu.