Heftalicom sam heftao Sa jednom istom, sa istom municijom, rokao sam sigurno jedno 10-15ak komada po jednoj mrežici dužine 70ak cm. Neke su se čak vidim pocepale u krug, ne znam kako da objasnim, vodoravno se pocepala, ne uspravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
120 komada oblacinske koje sam posadio jesenas su skoro sve olistale, za sada nisu lose, a pedesetak onih koje sam posadio pre manje od mesec dana, takodje pocinju da listaju, pa racunam da ce prijem biti odlican.
Moze li neko napisati dati link za literaturu kako formirati/prskati/formirati visnje u prvoj, drugoj godini. Ako je neko voljan, moze mi i na pp opisati proces.
Valjda im smeta smrad. U delu voćnjak gde imam stajnjak ni jedan listić mi ne fali. Pošto sam po celoj njivi pre par dana rasturio po malo stajnjaka sutra ću videti da li ima efekta.Sta stajnjak?Jel im smeta po necemu?