Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cao, mene zanimaju neke druge stvari o senazi! da li je neko probao da radi jednu turu senaze od deteline pa kada stigne sledeca da se jama otvori pa doda nova, da li dolazi do kvarenja u tom slucaju i da li je to uopste izvodljivo? unapred zahvalan
slabo sitni biljku od 4cm-10cm u vestackim livadama, a grsak radi nesto sitnije, moze da ga tera tvoj zetor bez problema a prednost mu je sto nemoras da kosis pre njega on to radi sam,tako da si odmah dobar dve operacije(kosenje,grabljenje).
Trebalo bi je pustiti da provene pa je onda tako pakovati u vreće i dobićeš senažu boli glava. Nećeš imati problem sa izuzimanjem jer samo izručiš iz vreće. Mi smo radili ogled gde smo cele biljke lucerke spremne za senažu pakovali i tabali u silo-trenčeve bez prethodnog seckanja i bilo kakvih dodataka i dobilismo senažu koja se nije razlikovala po kvalitetu od seckane ali je bio problem izuzimanje, sve umršeno, duge stabljike, baš teško. Inače moj ti je predlog ako imaš neko bure (najbolje plastično sa poklopcem) ili neku kacu ( sud za skupljanje komine za rakiju) u njih natabati dobro i zatvoriti i da ne razmišljaš.