Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moje licno misljenje je da je bolja vakumirka, jer u senazi sa kombajnom mora i inokulant a i najlon.
Nisam sejao nikada ljulj, mozes nesto vise o njoj u poredjenju sa grahoricom ili graskom. mislim na prinos, kako se seje, jel zahtevan, kakvu zemlju trazi? Ja sam mislio da posejem u jesen kombinaciju Apaca i grahorice ili graska, pa posle skidanje toga da posejem sirak... Da li je pametno i kakva su vam iskustva sa sirkom?Mora inokulant i ako radis sa vakumirkom senazu lucerke a od ljulja nemora ni na kombajnu ni u vakumirci.Nema tu nikakve razlike dal je kombajn ili vakumirka i u jednom i u drugom je cilj da se masa isecka sabije i dobro zatvori....................
A jel si stavljao inokulante i od cega si pravio senazu i kako ti se pokazalo?Kod mene je folija nesto preko 80 evra, i napravim negdje oko 23 bala zavisi koliko omotavam, sjenazu radim sa traktorom od 60 ks i sa claas 44.