Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Mi smo vec svoje ovrsili kad je on krenuo da radi, i svaki dan mu se neki kvar pojavio! Video je i to da mu je guma losa i nije spremio novu, vec je docekao da mu explodira na njivi, pa je onda brze bolje nasao negde polovnu koja je izdrzala 5 jutara, pa je i ona pukla, i tek onda je krenuo da trazi gde ima da se kupi nova.... I onda se zali kako mu sve ide naopacke
Pa ni nemoze da ide kako treba kad naopako razmislja!
.. i nažalost ili na sreću skinut je prijemni biter, bubanj, otkačen heder, kad sve to napakujem skidam menjač,,, pa onda na kraju štelovanje nove kose, cigančica nova postavljena... zamenjeno remenje... kućišta za vetar, bubanj, prijemni biter.. sve nova!!! prethodni vlasnik je razvalio... biksnovali kućišta ali nisu izbušili rupicu tako da se nisu mazali ležajevi... a kad sam video da su i osovinu prijemnog bitera varili a i remenice nisam čekićem mogao da skinem... mislim na desnu stranu.. varijator..., stigla je i nova osovina prijemnog bitera sa novim telom... hi 

ali sam uspeo da se izvučem samo sa par duplih prsta loma i osovine kose koja ide od cigancice do pokretaca kose (rascvetala se...) a da i zamena pljosnatog i remena odbojnog bitera---
ali šta da se radi,... bolje mi je sada u hladovini lagano bez nervoze nego na +50 oC pod stresom!!!
tj. ja mogu da udjem unutra al ne mogu da IZADJEM....
malo mi kilaža smeta---