Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Večeras ( ujutru 04:00 ) Turska - SAD .Jel neko prati WC ?
..............
Baš gledam " sudiju " ovog meča , nesto mi mnogo izgleda muskobanjasto ?Sto nisu svirali faul za ekvador nego priznali gol nemcima. Mislim da ga zakacio nogom u glavu na pocetku tekme...
Ti si ko prorok .Jel neko prati WC ?
Veceras dobija Ekvador cisto da znate . Bas su gotivan tim pored Amera![]()
Nisam . Ekvador je kvalitetnija ekipa od Nemaca i zato sam dobio neki osecaj . Ako Ekv. ide na Svajcarce prolaze ih sigurno .Ti si ko prorok .
Bilo bi dobro da si i tiket popunio .
sam si rekaoNisam . Ekvador je kvalitetnija ekipa od Nemaca i zato sam dobio neki osecaj . Ako Ekv. ide na Svajcarce prolaze ih sigurno .
Slazem se za Turke . Usa je prva pa prva a ovi moraju zbog cika Erdogana da pokidaju iako su ispali .
@MOMOSARIC - ne glupiraj se sa Amerima . Pa tvoja Bosna ce ih proci uz Milenceta na tribinama![]()
Плус да имају као ''историјску подршку'' да су изгубили један меч и оставили могућност да узму титулу...veceras ukoliko izgube,francuzi mogu da izbegnu nemce vec u osmini finala a kasnije ih dalje tamo verovatno ceka holandija a polufinale spanci
mislim da je to najtezi put,no videcemo veceras