SPORT-Opšta tema

Nisam video te naslove Zorane, nemoj da se ljutis odmah. :D
Ne ljutim se.Odlaskom Žoca ko da ste u nekom svom svetu gde vas niko ne voli i zato loše igrate.Pa on je manipulator,pa zato je i pobegao jer je znao da ništa nije mogao da uradi jer se posvađao sa pola tima.To više niko ne sastavi.

Sad čemo mi obići grobare.Ovo je već sramota.Grejemu nije dao da igra jer je na terenu imao mnogo raspoloženih igrača.Promena u igri se osetila ulaskom Miljenovića koji je dao više za par minuta nego neki za pola sata.Glavni krivci: Kalinić,Kodi i Obradović koji ne vidi da prva petorka sa njima zajebe celu utakmicu.

Uzas sta se desava sa ovim nasim igracima, kao da su preko noci zaboravili da igraju. Svi nas kantaju redom.
Gadjam na kraju evrolige partizan 20ti zvezda 18 ta. Tuga ...

Nije baš prevelik minus može to da izdrži razblaženi antifriz. Šta reći tuga od igre i zalaganja čast izuzecima koji je malo. Teško nekog možeš poboditi sa ovako lošom odbranom.

jel to zvezda opalila 11 trojki i pogodila ravno 0 u prvih 10 min meca? :haha:
vidim statistiku 1/14 u prvih 20minuta
4 trojke za 40 minuta pa jebote ko da u zeljezari treniraju u pm,teske ruke

sad vec pocinjem da sumnjam da sale ozbiljno stema rezultate,bez zajebancije

pa zvezda ce sigurno biti 18,19 ili 20 ako joj jago nastavi igrati kao plej,kodi ne postoji,graham danas ni minut a koliko vidim mogao je komotno u poslednjoj da igra

a kalinic zasluzio da ode na zanzibar placeno 2 nedelje slobodno,toliki ima doprinos u poslednjim mecevima da je to ludilo,a minutaza svaki mec oko 25min ili preko toga
zasto igra tolilko mislim da sad niko nezna osim sase

Litvanski klub, 2/3 domaći igrači, kida naša 2 javna preduzeća. Obe zemlje su (valjda) zemlje košarke.
Naravoučenije - što više igrača afroameričkog porekla, to je lekovito

Litvanski klub, 2/3 domaći igrači, kida naša 2 javna preduzeća. Obe zemlje su (valjda) zemlje košarke.
Naravoučenije - što više igrača afroameričkog porekla, to je lekovito
Ma znam, muka mi je od tih crnaca, jos partizan kad je pre dve tri god preterao sve crni prvih 6-7 igraca, zvezda jos imala svoje neke domace. Sad prepisali recept uzeli dva busa crnaca a nema rezultata.

Ja razumem sto smo mi u kanalu sa ovom ocajnom situacijom u klubu i gomilom promasenih pojacanja... ali sta se sa Zvezdom desava to ne razumem.

Nazad
Vrh