SPORT-Opšta tema

Pa neznam koliko su nas nadigrali ali po ovome sto gledam bilo samo 4 razlike na polovini trece cetvrtine
Kazem mec odlucila prva cetrvtina i to zadnjih 2 minuta gde su sa 20-25 otisli na 20-34 a u trecoj sa 64-68 otisli na 64-77 gde za 7min nismo dali kos sve do gotovo pola poslednje cetvrtine,kad su se ispucavale te trojke neznam

Ocigledno da smo imali 2 ogromna pada u igri na kraju prve i na kraju trece i to resilo mec
Idemo dalje

Srecno bozini praznici svima i sve najlepse
b779bbaa0e43b5e3ff63f24f13a99ccd.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Au sta ces sa tolikim parama, sreca u ekspertsku analizu. 🤣🤣😉
I sto je samofinansirajuci klub dobio tajkunski monako ....

Sa nama im je bilo teže.
odigrali jednu cetvtinu koliko trebaju da vas dobiju,gledao sam taj mec

ovu nisam al kad vidim ove suteve 3 plej igraca i skor 3-14 za tri i samo 4 asistencija,poraz je morao biti siguran
mnogo losa igra sa tim sutiranjem trojki bzv a sut ne ide i to plejmejkera

vidim i odjelej se opet napromasivao
neznam zasto je motejunas igrao samo 5 minuta,jel neka povreda ili sta se zbilo

svi su rekli posle efesa i mnogo izgubljenih lopti da je losa igra zvezde sad imamo duplo manje izgubljenih pa izgubili 17 poena ali zato sada imamo cak 7 asistencija manje sto je 14 poena manje a ironija postigli efesu samo2 poena manje

umesto ovih bezveze ispucanih trojki

vidim i da je nwora pogadjao u trecoj kad smo i stigli opet na samo 4 poena i onda nismo dali kos kazem oko 6-7 minuta,nadam se da obradovic opet nije nesto ludovao sa izmenama al posto su igrali i graham i jago,pa vidim da je i dobric upisana minuta,kontam da je menjao nesto bzv opet

pa mi smo tamo izgubili sa 3 poena razlike,nas su tamo dobili sa nasim greskama a ne sto su nas nadigrali kao i sto su sada ocigledno na nasu losu igru pravili 2 serije gde su i dobili na kraju lako mec sa rezultatom

vas su dobili sa igrom koliko im trebalo otprilike kako se igraju i mecevi u aba ligi,egal egal egal i onda malo stisnu i gotovo

dele prvo mesto sa hapeelom u evroligi a u acb ukoliko pobede zaostalu delice prvo mesto sa realom
kazem dobra ekipa

Ekspertska analiza meca. Sta reci a ne zaplakati sturduknuti brdo para u drzavni projekat i onda te pocisti Valensija sa 20 razlike ocigledno da je tradicija veoma vazna a C Zvezda i Dubai su klubovi koji imaju mnogo para ali nemaju tradiciju .Daj boze da ovaj divni i dusevni trener ne plati ceh pre razigravanja i top 10 ali izgleda da hoce.Mnogo je velikih trenera promenjeno ali oni su izgleda vise zrtvena jagnjad nego vrhinski treneri .Bitno da glavni dzelati u upravi ne snose nikakvu odgovornost i ostaju cvrsto u sedlu da jasu .Ali optimizam mora da bude nada zadnja umire

Ekspertu-promašio si klub koji treba da analiziraš.Pogledaj tabelu i vraćaj se u rupu dok vam ova nova pojačanja ne proigraju.Kako komentarišeš što Partizan ne da da Tajrik igra protiv njih.A i vi ste se sinoć proslavili.Mi smo bar stigli do -4 i umesto da bude -2 sviraju gaženje linije.Nisu razlog porazi zbog sudija ali malo ga preteraše.

A i vi ste se sinoć baš proslavili :osmeh:. Pustili vas malo da publika ne napusti halu još u 3/4 i onda rutinski utakmicu priveli kraju.

Ekspertska analiza meca. Sta reci a ne zaplakati sturduknuti brdo para u drzavni projekat i onda te pocisti Valensija sa 20 razlike ocigledno da je tradicija veoma vazna a C Zvezda i Dubai su klubovi koji imaju mnogo para ali nemaju tradiciju .Daj boze da ovaj divni i dusevni trener ne plati ceh pre razigravanja i top 10 ali izgleda da hoce.Mnogo je velikih trenera promenjeno ali oni su izgleda vise zrtvena jagnjad nego vrhinski treneri .Bitno da glavni dzelati u upravi ne snose nikakvu odgovornost i ostaju cvrsto u sedlu da jasu .Ali optimizam mora da bude nada zadnja umire

Postovani kolega danas na ovaj veliki praznik moram reci tvoja ekspertska analiza treba da krene od vase kuce.Ta tvoja analiza ne mora da se svodi na vlast i predsednika drzave kreni polako od portira i polako stigni do tri musketara od kojih ostade samo sveti Ostoja.Analize naseg kluba ostavi nama svesni smo mi svega i bice bolje jednog dana.A gde je surduknuto brdo para ustanovice valjda neki organi jednog dana,sreca vasa da ste samofinansirajuci klub.Kolega Srecan Bozic da provedes u krugu porodice Mir Bozji Hristos se Rodi

A i vi ste se sinoć baš proslavili :osmeh:. Pustili vas malo da publika ne napusti halu još u 3/4 i onda rutinski utakmicu priveli kraju.
a u toj trecoj bilo 4 poena razlike za njih i onda mi neznamo dati kos skoro 7minuta
od 28 minuta do 34 nesto,jos i kraj cetvrtine imas pauzu i tajm aute mi opet ni neku akciju da odigramo na slobodna da se ide i prekine serija?
kazem obradovic zna da luduje sa izmenama,grejem nam nije igrao protiv efesa i uopste nije nedostajao cak sta vise
neznam ni sto deda samo 3 minuta uz pomenutog motejunasa

jago i graham u ova 2 meca imaju 0 od 11 za 3 poena,plejmejkeri

Neko od grobara je posle pobede Zvezde protiv Efesa napisao da im nije bio dan,inače bi nas rasturili.Tako i nama u oba meča protiv Valensije nije bio dan.

Au sta ces sa tolikim parama, sreca u ekspertsku analizu. 🤣🤣😉
I sto je samofinansirajuci klub dobio tajkunski monako ....
Iskren da budem ocekivao sam mec na jedan posed tesnu zavrsnicu i mozda bi tu bila blaga prevaga Valensije jer Zvezda jos uvek trazi lidera ekipe i igra stihijski ALI NISAM MOGAO DA PREDPOSTAVIM DA CE LJUDI DA PREGAZE U SRED BEOGRADA SA 20 RAZLIKE :sta: 🪠 i posle meca sasvim slucajno bacim pogled na tabelu i ne mogu da verujem cigani 10 mesto .Ono doduse svi mi koji pratimo intenzivnije kosarku smo ocekivali da Zvezda i Zalgiris moraju malo da padnu sto je logicno ali ovo je PROPADANJE preko noci i ono sto sam govorio ranije a veoma je vazno pozeljno bi bilo da Zvezda ranije obezbedi ucesce u TOP8 jer ako bude cekala zadnji momenat pojesce ih FIBA mafija sa sudjenjem i raznim drugim pritiscima ::lose::
Sto se tice tiketa treba postovati novac juce je legla gurmanska pljeskavica ,ladna coca cola i dve sampite na zez i sve to uz divan osmeh a to sto je LULE28 odigrao na Drcelu pa kao sada sam stigao sa puta umoran i slucajno pogledam statistiku a vidim da je ocajna to su price prevazidjene ali nece da slusa i igra navijacki ali kao sto rekoh optimizam mora da bude do kraja zastupljen nikako drugacije :sreca:

Navodno Nvora gazio aut liniju.

uf ovde trebalo biti 66-68 rezultat

svakako gotovo sad
poraz je i to je to

Ekspertu-promašio si klub koji treba da analiziraš.Pogledaj tabelu i vraćaj se u rupu dok vam ova nova pojačanja ne proigraju.Kako komentarišeš što Partizan ne da da Tajrik igra protiv njih.A i vi ste se sinoć proslavili.Mi smo bar stigli do -4 i umesto da bude -2 sviraju gaženje linije.Nisu razlog porazi zbog sudija ali malo ga preteraše.
VI STE SINOC MOJ DOBRI ZOCO230 STIGLI DO 106 POENA PRIMLJENIH NA SVOM PARKETU ⁉️🚾 Ovde ces da zastanes da stavis prst na celo da procitas ponovo recenicu koju sam napisao i da duboko udahnes i izdahnes da bi se rasteretio mentalno .Onda ces da lajkujes moj post u znak odobravanja ili kao znak odobravanja ili kao zahvalnost sto sam ti saopstio veoma vaznu i alarmantnu cinjenicu i istinu a onda ako te ponese nekontrolisano neki ludacki poriv da mi odma odgovoris na post sa nekoliko rafalnih postova SAMO SE TRZNI I KAZI SAM SEBI MINUS 106 POENA U PREPUNOM PIONIRU UMI SE SA ZALEDJENOM BOZICNOM VODICOM A AKO TREBA SIKNI SAM SEBI JEDNU SAMARCINU IZ MRTVOG UGLA I MIRUJ JER NE VIDIM STA BI PAMETNO MOGAO DA KAZES POSLE OVAKVE BLAMAZE 🪠(n)

Nazad
Vrh