Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au sta ces sa tolikim parama, sreca u ekspertsku analizu.Srecno bozini praznici svima i sve najlepse![]()
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
odigrali jednu cetvtinu koliko trebaju da vas dobiju,gledao sam taj mecSa nama im je bilo teže.
Ekspertu-promašio si klub koji treba da analiziraš.Pogledaj tabelu i vraćaj se u rupu dok vam ova nova pojačanja ne proigraju.Kako komentarišeš što Partizan ne da da Tajrik igra protiv njih.A i vi ste se sinoć proslavili.Mi smo bar stigli do -4 i umesto da bude -2 sviraju gaženje linije.Nisu razlog porazi zbog sudija ali malo ga preteraše.Ekspertska analiza meca. Sta reci a ne zaplakati sturduknuti brdo para u drzavni projekat i onda te pocisti Valensija sa 20 razlike ocigledno da je tradicija veoma vazna a C Zvezda i Dubai su klubovi koji imaju mnogo para ali nemaju tradiciju .Daj boze da ovaj divni i dusevni trener ne plati ceh pre razigravanja i top 10 ali izgleda da hoce.Mnogo je velikih trenera promenjeno ali oni su izgleda vise zrtvena jagnjad nego vrhinski treneri .Bitno da glavni dzelati u upravi ne snose nikakvu odgovornost i ostaju cvrsto u sedlu da jasu .Ali optimizam mora da bude nada zadnja umire
Postovani kolega danas na ovaj veliki praznik moram reci tvoja ekspertska analiza treba da krene od vase kuce.Ta tvoja analiza ne mora da se svodi na vlast i predsednika drzave kreni polako od portira i polako stigni do tri musketara od kojih ostade samo sveti Ostoja.Analize naseg kluba ostavi nama svesni smo mi svega i bice bolje jednog dana.A gde je surduknuto brdo para ustanovice valjda neki organi jednog dana,sreca vasa da ste samofinansirajuci klub.Kolega Srecan Bozic da provedes u krugu porodice Mir Bozji Hristos se RodiEkspertska analiza meca. Sta reci a ne zaplakati sturduknuti brdo para u drzavni projekat i onda te pocisti Valensija sa 20 razlike ocigledno da je tradicija veoma vazna a C Zvezda i Dubai su klubovi koji imaju mnogo para ali nemaju tradiciju .Daj boze da ovaj divni i dusevni trener ne plati ceh pre razigravanja i top 10 ali izgleda da hoce.Mnogo je velikih trenera promenjeno ali oni su izgleda vise zrtvena jagnjad nego vrhinski treneri .Bitno da glavni dzelati u upravi ne snose nikakvu odgovornost i ostaju cvrsto u sedlu da jasu .Ali optimizam mora da bude nada zadnja umire
a u toj trecoj bilo 4 poena razlike za njih i onda mi neznamo dati kos skoro 7minutaA i vi ste se sinoć baš proslavili. Pustili vas malo da publika ne napusti halu još u 3/4 i onda rutinski utakmicu priveli kraju.
Iskren da budem ocekivao sam mec na jedan posed tesnu zavrsnicu i mozda bi tu bila blaga prevaga Valensije jer Zvezda jos uvek trazi lidera ekipe i igra stihijski ALI NISAM MOGAO DA PREDPOSTAVIM DA CE LJUDI DA PREGAZE U SRED BEOGRADA SA 20 RAZLIKEAu sta ces sa tolikim parama, sreca u ekspertsku analizu.
I sto je samofinansirajuci klub dobio tajkunski monako ....

Navodno Nvora gazio aut liniju.
uf ovde trebalo biti 66-68 rezultat![]()
43.922 Aufrufe · 144 Reaktionen | Занимљива ситуација, Звезда у налету, 64-68, 2:23 до краја 3/4 и КАТАСТРОФАЛНА грешка судије који свира аут и на тај начин враћа Валенсију у живот (Валенсија после тога прави 14:0 и практично решава питање победника)
Занимљива ситуација, Звезда у налету, 64-68, 2:23 до краја 3/4 и КАТАСТРОФАЛНА грешка судије који свира аут и на тај начин враћа Валенсију у живот (Валенсија после тога прави 14:0 и практично решава...www.facebook.com
VI STE SINOC MOJ DOBRI ZOCO230 STIGLI DO 106 POENA PRIMLJENIH NA SVOM PARKETUEkspertu-promašio si klub koji treba da analiziraš.Pogledaj tabelu i vraćaj se u rupu dok vam ova nova pojačanja ne proigraju.Kako komentarišeš što Partizan ne da da Tajrik igra protiv njih.A i vi ste se sinoć proslavili.Mi smo bar stigli do -4 i umesto da bude -2 sviraju gaženje linije.Nisu razlog porazi zbog sudija ali malo ga preteraše.
Naj gore sto se i ovde vidi da nije gazio aut liniju.uf ovde trebalo biti 66-68 rezultat
svakako gotovo sad
poraz je i to je to