2.247 Reaktionen · 39 Mal geteilt | Žoc na punoljetstvu kod sina Predraga Danilovića u Topčidercu. | Sportske Aktuelnosti
Žoc na punoljetstvu kod sina Predraga Danilovića u Topčidercu.
Ne peva jer ne zna reči
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali da povede Kodija i Kalinića,bez tog džaba.Džavonte da je pametan pa da napusti Zvezdu.Svako u EL bi ga uzeo.Šala na stranu za predhodno post, baš su loše odigrali. Mislim da je Saša završio misiju.

Ma znam, muka mi je od tih crnaca, jos partizan kad je pre dve tri god preterao sve crni prvih 6-7 igraca, zvezda jos imala svoje neke domace. Sad prepisali recept uzeli dva busa crnaca a nema rezultata.Litvanski klub, 2/3 domaći igrači, kida naša 2 javna preduzeća. Obe zemlje su (valjda) zemlje košarke.
Naravoučenije - što više igrača afroameričkog porekla, to je lekovito![]()
Pa oni su prepisivali od nas, za svakog igrača ako su čuli da se interesuje Partizan brže bolje su ga doveliJa razumem sto smo mi u kanalu sa ovom ocajnom situacijom u klubu i gomilom promasenih pojacanja... ali sta se sa Zvezdom desava to ne razumem.
Pa nasekirali smo se što ste izgubili, pa nismo mogli da se skoncetrišemo na našu utakmicuPojasni.
Nasi beli igraci nemaju kvalitet za evroligu ( miljenovic, dobric, davidovac, kalinic mator...), o kod nasih i vasih crnaca se bolest zove bolikurc.....am. Uzeli pare i bas ih briga.Ja razumem sto smo mi u kanalu sa ovom ocajnom situacijom u klubu i gomilom promasenih pojacanja... ali sta se sa Zvezdom desava to ne razumem.