SPORT-Opšta tema

Ove sudije stavrno sude nerealno, koliko ocigledno navlace za valensiju je sramota.
Svaki kontakt sviraju, izmisljaju slobodna bacanja, sve po zadatku.
Tacno moze da izadje na nos ona IGRANKA sa Partizanom ono im nije trebalo veoma vazan mec za Zvezdu i mnogo bitnih neobjasnjivih mentalnih padova ove sezone . Svi su jednoglasno zakljucili da Sveropulos ne vlada sobom i da se gubi i tone a ne secam se kada je ekipa primila kod Grka 106 poena kuci . Igrali su cigani odbranu zadnjih 10 godina mnogo jako ali izgleda da su odustali od svog stila igre dali je to dobro ili nije saznacemo u naredna 3 meseca

Seku sudije svaki nalet zvezde, to se videlo od prvog minuta. Kakve su faulove svirali, tehnicku monekeu, izmisljene linije, ono sinoc nije moglo da se dobije i da smo igrali kako treba a ne ovako.

Tacno moze da izadje na nos ona IGRANKA sa Partizanom ono im nije trebalo veoma vazan mec za Zvezdu i mnogo bitnih neobjasnjivih mentalnih padova ove sezone . Svi su jednoglasno zakljucili da Sveropulos ne vlada sobom i da se gubi i tone a ne secam se kada je ekipa primila kod Grka 106 poena kuci . Igrali su cigani odbranu zadnjih 10 godina mnogo jako ali izgleda da su odustali od svog stila igre dali je to dobro ili nije saznacemo u naredna 3 meseca
Dobro je kad priznajes da je igranka...

pa mi smo tamo izgubili sa 3 poena razlike,nas su tamo dobili sa nasim greskama a ne sto su nas nadigrali kao i sto su sada ocigledno na nasu losu igru pravili 2 serije gde su i dobili na kraju lako mec sa rezultatom

vas su dobili sa igrom koliko im trebalo otprilike kako se igraju i mecevi u aba ligi,egal egal egal i onda malo stisnu i gotovo

dele prvo mesto sa hapeelom u evroligi a u acb ukoliko pobede zaostalu delice prvo mesto sa realom
kazem dobra ekipa
Euroliga u ovom drugom delu doigravanja ce biti sve teza za igru jer je mnogo kandidata za TOP 8 i sada sledi Zalgiris -Zvezda mec koji nije za igru definitivno ali 164,5 plus placa 1,71 i to pije vodu trebalo bi da bude mnogo koseva .Sto se Partizana tice NISI ODREAGOVAO NA VREME 4 MECA EUROLIGE SA VELIKIM KVOTAMA A SADA JE KASNO DA GA IGRAS jer su se bookmakeri dozvali razumu a kasnili su poprilicno sa kvotama .Kvota na Monako je bila 1,11 a kvota na Barselonu sledece kolo ce biti 1,09 prosao vozic velikom brzinom a ko je uskocio uskocio .
Ovde jedini ja verujem u ovaj tim Zvezde u kosarci nesto su svi utihnuli dali zbog ranijih sezona pouceni losim iskustvom ili nesto drugo ali primetan je manjak optimizma iako nema razloga za neku vecu brigu ovaj sastav obecava definitivno

Ekspertu-promašio si klub koji treba da analiziraš.Pogledaj tabelu i vraćaj se u rupu dok vam ova nova pojačanja ne proigraju.Kako komentarišeš što Partizan ne da da Tajrik igra protiv njih.A i vi ste se sinoć proslavili.Mi smo bar stigli do -4 i umesto da bude -2 sviraju gaženje linije.Nisu razlog porazi zbog sudija ali malo ga preteraše.
Stavi se klauzula u ugovoru kada se prodaje igrac da nema pravo nastupa protiv bivse ekipe jednu ili dve utkamice. Nije to nista novo niti cudno.

Zvezda ce tesko da izbori nastavak.

Nama otiso trener, procvetali smo.Najveca greska Zeljka sto nije angazovao Lovrenja da bije ove nadmene crnce po svlacionici.Njih zabole patka za klub, ni kod vas nije bolja situacija.

Lovrenj je igracina za ovog uspvanog Osetkovskog.

Nama kapiten Marinkovic mekusac.

VI STE SINOC MOJ DOBRI ZOCO230 STIGLI DO 106 POENA PRIMLJENIH NA SVOM PARKETU ⁉️🚾 Ovde ces da zastanes da stavis prst na celo da procitas ponovo recenicu koju sam napisao i da duboko udahnes i izdahnes da bi se rasteretio mentalno .Onda ces da lajkujes moj post u znak odobravanja ili kao znak odobravanja ili kao zahvalnost sto sam ti saopstio veoma vaznu i alarmantnu cinjenicu i istinu a onda ako te ponese nekontrolisano neki ludacki poriv da mi odma odgovoris na post sa nekoliko rafalnih postova SAMO SE TRZNI I KAZI SAM SEBI MINUS 106 POENA U PREPUNOM PIONIRU UMI SE SA ZALEDJENOM BOZICNOM VODICOM A AKO TREBA SIKNI SAM SEBI JEDNU SAMARCINU IZ MRTVOG UGLA I MIRUJ JER NE VIDIM STA BI PAMETNO MOGAO DA KAZES POSLE OVAKVE BLAMAZE 🪠(n)
Iskren da budem ocekivao sam mec na jedan posed tesnu zavrsnicu i mozda bi tu bila blaga prevaga Valensije jer Zvezda jos uvek trazi lidera ekipe i igra stihijski ALI NISAM MOGAO DA PREDPOSTAVIM DA CE LJUDI DA PREGAZE U SRED BEOGRADA SA 20 RAZLIKE :sta: 🪠 i posle meca sasvim slucajno bacim pogled na tabelu i ne mogu da verujem cigani 10 mesto .Ono doduse svi mi koji pratimo intenzivnije kosarku smo ocekivali da Zvezda i Zalgiris moraju malo da padnu sto je logicno ali ovo je PROPADANJE preko noci i ono sto sam govorio ranije a veoma je vazno pozeljno bi bilo da Zvezda ranije obezbedi ucesce u TOP8 jer ako bude cekala zadnji momenat pojesce ih FIBA mafija sa sudjenjem i raznim drugim pritiscima ::lose::
Sto se tice tiketa treba postovati novac juce je legla gurmanska pljeskavica ,ladna coca cola i dve sampite na zez i sve to uz divan osmeh a to sto je LULE28 odigrao na Drcelu pa kao sada sam stigao sa puta umoran i slucajno pogledam statistiku a vidim da je ocajna to su price prevazidjene ali nece da slusa i igra navijacki ali kao sto rekoh optimizam mora da bude do kraja zastupljen nikako drugacije :sreca:
Ja sam za razliku od tebe realno komentarisao našu utakmicu a ti vašu nisi ni spomenuo.Što tebe čude neki porazi Zvezde sa većom koš razlikom.A nisi obratio pažnju da su pogađali i iz Španije a mi ceo bazen promašivali.Ne zaboravi samo da smo mi na 3 pobede od prvog a 2 od trećeg.A gde ste vi-ŠIC u rupu i dok ne shvatiš da vas je Željko tu doveo nemoj se javljati za reč nego gledaj Željka Pantića koji je istog razmišljanja kao i ti.

Stavi se klauzula u ugovoru kada se prodaje igrac da nema pravo nastupa protiv bivse ekipe jednu ili dve utkamice. Nije to nista novo niti cudno.

Zvezda ce tesko da izbori nastavak.

Nama otiso trener, procvetali smo.Najveca greska Zeljka sto nije angazovao Lovrenja da bije ove nadmene crnce po svlacionici.Njih zabole patka za klub, ni kod vas nije bolja situacija.

Lovrenj je igracina za ovog uspvanog Osetkovskog.

Nama kapiten Marinkovic mekusac.
Znam ja za klauzulu ali što.Izgazio bi vas da ne bi znali gde je levo ni Fernando ni Džekiri.Posle Karlika najkonstantniji i jedan od najboljih centara koje ste imali od Željkovog dolaska.Razlaz sa Željkom je bio kada je u civilu govorio Željku da traži čelendž a Željko ga je bahato otkačio i od onda počinje raspad Partizana.Nije to Marinković pa da može sa njim da se igra.I ode ni manje ni više u Olimpijakos.I Vašington ne igra sada jer je i on trebao otići ali je bilo kratko vreme ali u februaru će sigurno otići.

Znam ja za klauzulu ali što.Izgazio bi vas da ne bi znali gde je levo ni Fernando ni Džekiri.Posle Karlika najkonstantniji i jedan od najboljih centara koje ste imali od Željkovog dolaska.Razlaz sa Željkom je bio kada je u civilu govorio Željku da traži čelendž a Željko ga je bahato otkačio i od onda počinje raspad Partizana.Nije to Marinković pa da može sa njim da se igra.I ode ni manje ni više u Olimpijakos.I Vašington ne igra sada jer je i on trebao otići ali je bilo kratko vreme ali u februaru će sigurno otići.
Do aprila ili maja najverovatnije ide i treci trener Zvezde ove sezone mora tako doci ce cetvrti pred top 10 ako dodje do top 10 a ja mislim da mora da dodje jer bi to bila najveca senzacija u zadnjih nekoliko sezona .Ovaj tim Zvezde je jaci od Reala medjutim moze da se desi da je kod njih problem mentalne prirode. Sto se Partizana tice nas najveci uspeh ove sezone bi bio zadnje mesto u euroligi i da ne osvojimo nista u aba ligi ni kup bilo kakav drugi scenario ne ide na ruku ni navijacima ni pravim i istinskim simpatizerima drugi scenario bilo kakvog grebuckanja i batrganja bi odgovarao samo Ostoji SNS i pinokiju na vlasti .Sto se tebe tice ti i dalje verujes da je orangutan opasan igrac i da ce negde da hara to govori da ne razumes nista nego mlatis bezveze on ce biti zadnji centar ekipe i sluzice kada tim udje u faulove a pored Milutinova i Mustafe Falsa moze samo da voajerise

daj mornar ne laprdaj

centarska linija motejunas,izundu,plavsic
plej mejkeri nam kodi,jago i miljenovic,dok ovaj grejem kao sto sam rekao sad izgleda nije ni za zlatibor cajetinu
kalinic kao teo sto je igrao sa jednom nogom u penziji vec,pa licno pantic za njega jos prosle godine pricao da je mator i da telo nemoze vise da izdrzi sad godinu dana stariji neki pricaju o kalini ko da je u prajmu
dobric i deda su tu jer su tu a realno moguce da su vec za spartak otprilike

jaci tim od reala,e svasta :haha:

ovo je bio 3 mec zvezde u 5 dana
efes tamo 2.1 petak
ilirija tamo 4.1 nedelja
valensija kuci 6.1 utorak

Dobro je kad priznajes da je igranka...
Opustili ste se kao pijana devojka na zurci i dozvolili od plus 16 da se moralno srozate i ukanalite .To je vec uslo u arhivu kao jbl ga dali ste se opustili ili ste prodali to je sada za neko dublje istrazivanje a tek ce da se istrazuje ako ta jedna pobeda bude odlucivala prolaz u doigravanje .Mozda je bolja solucija da je bilo OPUSTANJE jer ako je bila PRODAJA to onda dobija na tezini mnogo onda tu neko treba da odgovara i snosi posledice ali ne kod nas nego u vasem taboru a ja opet ne smem da verujem da postoje takvi indijanci da bi posegli do tog stepena ludila ⁉️ 🪠

daj mornar ne laprdaj

centarska linija motejunas,izundu,plavsic
plej mejkeri nam kodi,jago i miljenovic,dok ovaj grejem kao sto sam rekao sad izgleda nije ni za zlatibor cajetinu
kalinic kao teo sto je igrao sa jednom nogom u penziji vec,pa licno pantic za njega jos prosle godine pricao da je mator i da telo nemoze vise da izdrzi sad godinu dana stariji neki pricaju o kalini ko da je u prajmu
dobric i deda su tu jer su tu a realno moguce da su vec za spartak otprilike

jaci tim od reala,e svasta :haha:

ovo je bio 3 mec zvezde u 5 dana
efes tamo 2.1 petak
ilirija tamo 4.1 nedelja
valensija kuci 6.1 utorak
Ti poznajes sport za razliku od Zorana230 ali si mladji i ne sagledavas stvari iz prave perspektive. Kalina je veliki znalac a i ovi veterani Davidovac i Dobric mogu i znaju mnogo su iskusni a do aprila ce biti jos oporavljenih igraca Bolomboj je zvezda tima a ovi ostali su veliki znalci samo neznam koji je stepen povrede u pitanju .Pozeljno je da se neko od rekovalescenata sto pre ukljuci u trenazni postupak jer su dugo odsustvovali sa terena a bojim se ko bude poceo da trenira u martu ili aprilu dali ce moci kvalitetno da se vrati mnogo su dugo odsustvovali kao i nas Karlik koji je zavrsio sa ovom sezonom

a sta sam pisao ovde citavo vreme o evo ova 3 igraca

karlik,bolomboj,graham

prvi da nece igrati do februara
drugi kad se vrati i ako se vrati pitanje sta ce biti i da ce on biti kljuc za zvezdu i da je on taj koji nedostaje gore na petici,od toga nema ocigledno nista jer je su rekli da kad se vrati(ako) igrace samo aba ligu
graham je trebao da se uklopi i donese svaki mec laganih 15 poena kao plej,sto kroz poene sto kroz asistencije on nije na proseku ni 5 poena

ovaj poraz nije nista kataklizmican mada neznam ti u jednom postu pises da je propast u drugom sam sebe demantujes i tako u krug,ko tebe ponekad razume svaka mu cast

Opustili ste se kao pijana devojka na zurci i dozvolili od plus 16 da se moralno srozate i ukanalite .To je vec uslo u arhivu kao jbl ga dali ste se opustili ili ste prodali to je sada za neko dublje istrazivanje a tek ce da se istrazuje ako ta jedna pobeda bude odlucivala prolaz u doigravanje .Mozda je bolja solucija da je bilo OPUSTANJE jer ako je bila PRODAJA to onda dobija na tezini mnogo onda tu neko treba da odgovara i snosi posledice ali ne kod nas nego u vasem taboru a ja opet ne smem da verujem da postoje takvi indijanci da bi posegli do tog stepena ludila ⁉️ 🪠
Ma kakvo opustanje, namestena utakmica od vrha drzave. Koliko treba da budes slep da to ne vidis.
Jeste za osudu i zatvor, a za vas " naivne" vam prodali pricu da ste dobri i bolji....

Ti poznajes sport za razliku od Zorana230 ali si mladji i ne sagledavas stvari iz prave perspektive. Kalina je veliki znalac a i ovi veterani Davidovac i Dobric mogu i znaju mnogo su iskusni a do aprila ce biti jos oporavljenih igraca Bolomboj je zvezda tima a ovi ostali su veliki znalci samo neznam koji je stepen povrede u pitanju .Pozeljno je da se neko od rekovalescenata sto pre ukljuci u trenazni postupak jer su dugo odsustvovali sa terena a bojim se ko bude poceo da trenira u martu ili aprilu dali ce moci kvalitetno da se vrati mnogo su dugo odsustvovali kao i nas Karlik koji je zavrsio sa ovom sezonom
A ti si mi pa veliki stručnjak.Jednom pišeš drugi put brišeš.Jedini si ti spomenuo da je Zvezda poklonila Partizanu bodove od grobara na ovom forumu.Čuči u tebi talenat samo nema ko da ga otkrije.Protiv Efesa prognoza-čist promašaj.

Mene malo samo iritiraju naslovi poput " Partizan razbijen i ponižen u Kneževini " i npr " hrabra i borbena Zvezda porazena na domacem terenu "

A pukle stotke u oba slucaja... al dobro.

Jel vama grobarima u krvi da se bavite manipulacijom da ne iskoristim težu reč.To ste od Žoca naučili.Svi vas mrze a mezimicu svi vole.

Nazad
Vrh