Gledali smo mnogo puta ove sezone meceve gde Zvezda delje sa 20 plus razlike i to je egzibicija ,kreacija uzivanje svim culima ali mene zanima ponasanje ovog tima pri egal zavrsnici to me mnogo zanima jer kada bude doslo vreme za top 8 ili final four trebaju ti lideri mentalno jaki da resavaju teske zavrsnice .Zvezda je izgubila nekoliko teskih zavrsnica a jednu je dobila protiv Virtusa ali igrac Virtusa je kiksirao u zadnjem napadu pa je Zvezda poklonjenim kosem dosla srecno do pobede .Mekintajer pada polako u drugi plan Batler pravi prevagu tim najaci u istoriji Zvezde cekamo jos igraca da se oporave i velikog Bolomboja ovo za sada mnogo obecava ali dug je put do zeljene destinacije
ZELJKO OBRADOVIC JE ZNAO KAKO DA PREVALI TAJ PUT DO ZVEZDA I DO TRONA EVROPE ALI DA LI CE TO ZNATI SALE VIDECEMO
14.358 Aufrufe · 212 Reaktionen | E pa da.. este mi zadnji? | Čovke pretio
E pa da.. este mi zadnji?
I Saša pravi greške sa Kodijem ali se vidi po prvi put da se smeje sa ovom ekipom.Koliko da,toliko ume i da prospe.To važi za sve igrače Zvezde.Po meni bi sad momentalno morao na klupu Kalinić,kako se Dobrić vrati.