SPORT-Opšta tema

Koliko vidim promenuli ste ceo roster i plus još ova četvorica.Koliko se iz priloženog može videti-Pejn sve lošiji a Kalates sve bolji.Neće vam ni ovaj pomoći pa ćete morati opet u Harlem na pijace.

A kao vi niste 18 igrača imate u rosteru ako sam dobro nabrojao. Nešto mi ne deluje da su baš svi iz vaše omladinske škole :osmeh:

Sve ce to biti dobro samo kad Dzabulu odključaju. Nov trener, nova pojačanja, stari predsednik... krivca smo se resili tako da, dolaze nam bolji dani. :D

Mi smo prvi put doveli igrače koji nešto vredeza ovu sezonu.A vi ste od dolaska Željka pored Pantera i ekipe doveli i sinfoniju i sad još 4 igrača.Mi možemo bez centra da igramo skoro godinu dana a vi ni jedan dan.I još kurvanjski ne dajete da Tajrik igra protiv vas da vam ne pokvari hemiju kao što Petrušev nije smeo da igra kad je prešao u Zvezdu.Uporedi igrače koji su otišli iz partizana sa Lazićem,Markovićem,Lazarevićem Kuzmićem,Gilespijem,Halandom,Bentilom....Panter vredi ko svi ovi zajedno i sad pričamo o rosteru koji ste 2 puta menjali jer Željku nisu bili dobri igrači.
A kao vi niste 18 igrača imate u rosteru ako sam dobro nabrojao. Nešto mi ne deluje da su baš svi iz vaše omladinske škole :osmeh:

A ko je krivac :haha: Tajrik.Pa to vam je posle Karlika bio najbolji igrač.Krivca ste se vi oslobodili posle ostavke Željkove.Da nije krivac visio bi na svim portalima.
Sve ce to biti dobro samo kad Dzabulu odključaju. Nov trener, nova pojačanja, stari predsednik... krivca smo se resili tako da, dolaze nam bolji dani. :D

Mi smo prvi put doveli igrače koji nešto vredeza ovu sezonu.A vi ste od dolaska Željka pored Pantera i ekipe doveli i sinfoniju i sad još 4 igrača.Mi možemo bez centra da igramo skoro godinu dana a vi ni jedan dan.I još kurvanjski ne dajete da Tajrik igra protiv vas da vam ne pokvari hemiju kao što Petrušev nije smeo da igra kad je prešao u Zvezdu.Uporedi igrače koji su otišli iz partizana sa Lazićem,Markovićem,Lazarevićem Kuzmićem,Gilespijem,Halandom,Bentilom....Panter vredi ko svi ovi zajedno i sad pričamo o rosteru koji ste 2 puta menjali jer Željku nisu bili dobri igrači.

Ove sudije stavrno sude nerealno, koliko ocigledno navlace za valensiju je sramota.
Svaki kontakt sviraju, izmisljaju slobodna bacanja, sve po zadatku.

Što se nas tiče napad loš a odbrana katastrofa. Uz tu našu lošu igru njih išao šut nenormalno kao i većinu ekipa koje igraju protiv nas pogađa se i nemoguće.

Ovi strani igraci nedostojni grba Zvezde.Kolega lajkuje smeskom ali nije to smesno ni nama ni njima,unistise domacu kosarku zbog recepta .To u Srbiji ne ide nemamo mi te pare da dovedemo igrace nivoa nekog Fajnala.

Bez raspolozenog plejmejkera ne ide. Veceras od njih moze se reci cetvorice ni jedan nije nista igrao. Mekintajer vec dugo nije na onom nivou na kom je bio. Kao da se sakriva da ne dobije loptu.

Kalinić,Grejem,Kodi i kasno buđenje Nvore jer dok se probudio prokockao je jedno 5 lopti.Ne možeš da kažeš da se nisu borili ali kad dopustiš toliku razliku,teško se stiže.

Ekspertska analiza meca. Sta reci a ne zaplakati sturduknuti brdo para u drzavni projekat i onda te pocisti Valensija sa 20 razlike ocigledno da je tradicija veoma vazna a C Zvezda i Dubai su klubovi koji imaju mnogo para ali nemaju tradiciju .Daj boze da ovaj divni i dusevni trener ne plati ceh pre razigravanja i top 10 ali izgleda da hoce.Mnogo je velikih trenera promenjeno ali oni su izgleda vise zrtvena jagnjad nego vrhinski treneri .Bitno da glavni dzelati u upravi ne snose nikakvu odgovornost i ostaju cvrsto u sedlu da jasu .Ali optimizam mora da bude nada zadnja umire

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Srecno bozini praznici svima i sve najlepse
b779bbaa0e43b5e3ff63f24f13a99ccd.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

nisam gledao mec i izgleda da dobro sto nisam

ono sto vidim po statistici,neznam kad je ko igrao ali mec resen vec u prvoj cetvrtini gde smo izgubili sa 14 poena

definitivno graham nam trenutno u evroligi nije potreban 0/5 sut 0/4 za tri
yago play bez asistencija,ni jedna jedina sa takodje 0/4 sut za tri
cemu to neznam

valesnija za sada odlican tim,ukoliko izdrze u ovom tempu svaka cast,nemaju povreda i ide im

Nazad
Vrh