SPORT-Opšta tema

I šta da izvučemo iz teksta-ako ne pobedi zvezda,pobediće Efes.
Ne treba nista da izvlacis iz konteksta lepo sam ti napisao Srpski vrlo prosto ako razumes materiju a ako ne razumes materiju jos cu da uprostim .Kada sam rekao da bi Zvezda po meni imala blagu prednost jer je bolji tim rekao sam i da ce sudija za ocekivati je da pogura Efes a to drugim recima znaci da ce utakmica biti najverovatnije na jedan posed i odlucivace se o pobedniku u zadnja 2 minuta .Jedna sudijska losa procena moze da odluci mec a mozda bude i vise sudijskih gresaka .Zato ta utakmica nije za igru na kladionici ni u fiksu a ni u igri broj poena .Rekao sam ti da ce Partizan da izgubi od Zvezde ,Virtusa i Makabija kuci i od Zalgirisa u gostima i samo sam promasio Zvezdu a rekao sam i da se niko ne kladi na Hapoela u Izraelu jer je moguce iznenadjenje . Zvezda moze da tuce svaki tim u Euroligi a ja inace u zivotu ne filozofiram nego igram sve otvoreno bez okolisanja sta je za igru to je za igru postoje jednostavno teski mecevi koji su za izbegavanje
Ali ako bi mi rekao da moram da odigram ovaj mec na kladionici rekao bih ti da Efes nece da izgubi vise od 5 razlike i da Zvezda nece da izgubi vise od 5 razlike to je moja igra u sistemu a ako si opet zbunjen pitaj me ponovo rasclanicemo ga do najsitnijeg na froncle

Nazad
Vrh