Ne treba nista da izvlacis iz konteksta lepo sam ti napisao Srpski vrlo prosto ako razumes materiju a ako ne razumes materiju jos cu da uprostim .Kada sam rekao da bi Zvezda po meni imala blagu prednost jer je bolji tim rekao sam i da ce sudija za ocekivati je da pogura Efes a to drugim recima znaci da ce utakmica biti najverovatnije na jedan posed i odlucivace se o pobedniku u zadnja 2 minuta .Jedna sudijska losa procena moze da odluci mec a mozda bude i vise sudijskih gresaka .Zato ta utakmica nije za igru na kladionici ni u fiksu a ni u igri broj poena .Rekao sam ti da ce Partizan da izgubi od Zvezde ,Virtusa i Makabija kuci i od Zalgirisa u gostima i samo sam promasio Zvezdu a rekao sam i da se niko ne kladi na Hapoela u Izraelu jer je moguce iznenadjenje . Zvezda moze da tuce svaki tim u Euroligi a ja inace u zivotu ne filozofiram nego igram sve otvoreno bez okolisanja sta je za igru to je za igru postoje jednostavno teski mecevi koji su za izbegavanjeI šta da izvučemo iz teksta-ako ne pobedi zvezda,pobediće Efes.
Ali ako bi mi rekao da moram da odigram ovaj mec na kladionici rekao bih ti da Efes nece da izgubi vise od 5 razlike i da Zvezda nece da izgubi vise od 5 razlike to je moja igra u sistemu a ako si opet zbunjen pitaj me ponovo rasclanicemo ga do najsitnijeg na froncle