SPORT-Opšta tema

Što ste toliko zavistni.Ispod nas ćete biti sigurno.Ja sam vam lepo pisao da će vas Željko razbucati jer se pogubio a vi-volim Žoca više nego oca.Sad vam se očevi sa pravom ljute.Još ste zbog tog istog Žoca napali igrače jer ga oni kao "buše"i usledio je raspad sistema.Vidi se sinoć kad se igra na stranu,druga priča.Džabari je i iskrvavio.Ali mi nije jasno koje su to grobarske manipulacije da se u igru ubacuju igrači koji "buše" i već odlaze iz kluba.Ko tu laže.

Što ste toliko zavistni.Ispod nas ćete biti sigurno.Ja sam vam lepo pisao da će vas Željko razbucati jer se pogubio a vi-volim Žoca više nego oca.Sad vam se očevi sa pravom ljute.Još ste zbog tog istog Žoca napali igrače jer ga oni kao "buše"i usledio je raspad sistema.Vidi se sinoć kad se igra na stranu,druga priča.Džabari je i iskrvavio.Ali mi nije jasno koje su to grobarske manipulacije da se u igru ubacuju igrači koji "buše" i već odlaze iz kluba.Ko tu laže.
Videli smo kada je Zeljko bio gubili na jednu loptu. Sada -40.

Za sad je iznad, ali znam da ste ih zadnje kolo dobili u gostima. Mogu ti samo reci da su doveli par igraca. Ne znam da li im je neko otisao.

Za sad je iznad, ali znam da ste ih zadnje kolo dobili u gostima. Mogu ti samo reci da su doveli par igraca. Ne znam da li im je neko otisao.
Ma znam bice tesko izboriti opstanak, ide reorganizacija lige, doveli smo i mi par igraca dobrih. Ali gemeralno nema se para lose godine u poljoprivredi a celo selo se bavi, je ostavilo posledice. Ljudi sve manje daju za fudbal u selu.

Mi se vracamo u podrucnu ako bog da. Mislim da je to prava mera. Da se igra fudbal i da klub opstaje i da zivi. Eto i Kikinda koliko god grad namicao para i Jovanov dovlacio iz Beograda ispada iz srpske. Pitanje da li ce i nastaviti takmicenje. I ako bude bice to verovatno sa omladincima.

Svim ucesnicima ove teme zelim srecnu novu 2026 godinu. Zvezdasima zelim da nas nasa ZVEZDA uveseljava na svim frontovima, da nas cini ponosnim i srecnim kao sto je to do sad cinila.❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️
Na kojim frontovima da uveseljava :sta:🪠 .Da te cini srecnim Terza mafija i dirigent iz senke psiho zvalonja sa ekipom veterana ortopedski odeljak starackog doma .Dali si realan 🚾 .A u kosarci 18 izgladnelih camuga 2 belca i trener a i tu iz pozadine imamo dirigenta dusevnog bolesnika i ti ladno izjavljujes DA NAS CINI PONOSNIM ⁉️......................................ZEMLJO OTVORI SE A KO DA TE CINI PONOSNIM AKO BOGA ZNAS ::pomoc:;

Mi se vracamo u podrucnu ako bog da. Mislim da je to prava mera. Da se igra fudbal i da klub opstaje i da zivi. Eto i Kikinda koliko god grad namicao para i Jovanov dovlacio iz Beograda ispada iz srpske. Pitanje da li ce i nastaviti takmicenje. I ako bude bice to verovatno sa omladincima.
A sta je onaj nesretnik namicao iz Beograda 🪠jel ako u vam je ONO spasioc mi smo onda kao nacija odavno za neuropsihijatriju .OCI UPRTE U JOVANOVA KOJI SPASAVA NESTO JADNA DRZAVO I NACIJO I NARODE KO JE NAMA SPASIOC I SVETLO NA DNU TUNELA ⁉️ 🚾

Tacno. Eto jedan vas zbog nezadovoljstva napustio temu.
Jedan napustio ali ono sto je u ovom trenutku olaksavajuca okolnost JA SAM TU KAO GLAS RAZUMA DA UKANALISEM ONOGA KO JE IZLETEO IZ SINA ILI KO JE SLETEO SA PUTA U NERILJANO JA SAM TU KAO BOZIJI DAR SA NEBA DA GA POSAVETUJEM I OTVORIM VIDIKE I DIJAPAZONE .
SRECNA NOVA 2026 GODINA SVIM FORUMASIMA I MNOGO SRECE I RADOSTI ZELI CLAN MORNAR :veseljak::

Neće uvek svi biti zdravi.Od viška glava ne boli.
Kakva ti je prognoza za Efes.
Zvezda je po igrackom kadru favorit u tom susretu i ako se igra u Turskoj ali ono sto treba ocekivati da ce biti sudjenje na vodenicu domacina jer je to mec biti ili ne biti za domacina a mislim da se jos nisu nacisto odrekli igranja u TOP 8 i verovatno ce Efes da se pojaca na prolece ali ovaj mec je mnogo vazan za obe ekipe .Kao i prethodnih sezona mislim da ce ta ta 2-3 mesta 8 ,9 , 10 konkurisati 7-8 timova i bice veoma zanimljivo a tada kada bude vaznost meceva pod moranje bice i sudjenje zanimljivo .Zvezda bi trebalo ranije da obezbedi neku bodovnu zalihu da ne ceka zadnji momenat a najtezi posao i najveci pritisak nosi trener jer ovde je navuklo robe da je zemlji tesko 3 tima da se naprave a to treba uklopiti tako da ako Sale to ne bude uklopio moze da se desi i da ga ne isplate jer i to se mnogo puta desavalo u novijoj SNS istoriji kluba ali i to se lako naplati preko medjunarodnih institucija

Nazad
Vrh