SPORT-Opšta tema

Al ste glasni a niste takvi kad vam pominjemo Ćokija i Vesnu. :haha:
U Partizanu tačno se videlo da fale ona dvojica koji nemaju pravo da igraju.Na vođstvu od +18 razlike je lako dozvoljeno da Zvezda spusti na +10 u poluvremenu.
Ovako je na moje "vređanje",dotični odgovorio.

Covek iz istog mesta se naziva narodnim jezikom ZEMA ili SELJA i sve je to toplo , lepo, tradicionalno i srcano :ppozdrav:
Opet se zezas i sprdas na tudj racun, posle lad ode tema u neki drugi tok gledamo ko je prvi poceo i ko je vise vredjao.
Pisi o Zvezdi i partizanu, sportu, trenerima i igracima, nemoj o drugim ljudima ovde sa foruma. Da ih analiziras i komentarises.

Prvi put sam Željka nazvao nadimkom kojim ga je kolega Mornar nazivao.
Ma zovi ga Zoco kako god volis i pisi nasiroko meni se bas svidja tvoj stil pisanja samo ga ljuljaj da si mi blize kupio bi ti jednu mermeladu u svetoforu da se zasladis u pauzi .
PS Jel znaju tvoji ukucani sta kuckas na tastaturi stalno ili te ne diraju da mozes da se skocentrises kako treba a ja mislim da je najbolje da stavis sifru na nalog da ne moze svako da ima uvid u tvoje pisanje ipak da to bude nesto intimno licno tvoje ::svaka cast::

Kolega Dobrincan jel ovaj covek psihicki uredu??
Gledam sa strane nekolicina forumasa skacete na onog divnog coveka moderatora TECA REKAO ,TECA REKAO :sta: i ne prestajete sa neslanim salama a sada kada sam nenamerno narodskim humorom opustio malo tenziju na forumu da se malo salimo ipak je nova godina na pragu odma se vrsi neki odredjeni pritisak MODERATORE VI OVO DOZVOLJAVATE ZASTO OVO DOZVOLJAVATE ❓ . Pusti coveka da uziva a i ova tema je razdragana razmenjujemo misljenja , lajkujemo se iznosimo strucna misljenja i analize a ono istina je da nemaju bas svi strucno misljenje ali to je ta lepota u razlicitosti .Bolje je ne bilo ti zapovedjeno ako budes prolazio pored Zocine kuce ali ne moras direktno idi malo izokola utici na njega da vise ne pise o Zeljku jer vidis i sam u sta se ova tema pretvorila . Nece niko od vas blizih da mu kaze nista a ja da mu kazem sa 300 km daljine ne ide pomislice covek da sam ljubomoran na njegove postove .
Nego kad svratis ODBAGUJ GA NA FINJAKA JER ON SAD SKRECUJE TJ SLAJFUJE I TU SAMO TREBA PODVUCI CIGLU ILI CREP ILI PEPEO DA UVATI PREDNJI TOCAK I VERUJ MI I AKO NIJE POGON NA SVA CETIRI CE DA POVUCE SIGURNO 🪠::pomoc:;
AJDE LJUBIM TE UCINI MI TO :ppozdrav:

Da ima humora u tvojim postovima ima, ali potrudi se da budes fini prema ostalima.

I evo apelujem na ostale članove da shvate njegove postove sto je vise moguce kao šalu.

Ja sam prvi pisao da me nekad nasmeje, da ima lucidne sale ima. Prvi sam to pisao. Ali i da zna da prezupci i predje granicu pristojnosti i to ume majstorski.
I brate mnogo vrti jedno je isto, vucic i sns, znamo i mi da ne valjaju nismo slepi. Napisi jednom, dvaput, ali nemoj svaki post ceo referat o politici.

Ma zovi ga Zoco kako god volis i pisi nasiroko meni se bas svidja tvoj stil pisanja samo ga ljuljaj da si mi blize kupio bi ti jednu mermeladu u svetoforu da se zasladis u pauzi .
PS Jel znaju tvoji ukucani sta kuckas na tastaturi stalno ili te ne diraju da mozes da se skocentrises kako treba a ja mislim da je najbolje da stavis sifru na nalog da ne moze svako da ima uvid u tvoje pisanje ipak da to bude nesto intimno licno tvoje ::svaka cast::
Baš u svetafor.
Kolega...S tobom nešto nije u redu.Popi jednu duplu da dođeš na fabrička podešavanja.

A kako tebe treba da shvatimo ? Baljezgas nesto danima .( tj. godinama ) Izvlacis neke poruke od pre par godina iz samo tebi poznatih razloga .

[IMG alt="emigrant"]https://poljoinfo.com/data/avatars/m/19/19727.jpg?1698928859[/IMG]

emigrant

Član​

Učlanjen(a)12 Jun 2013Poruka5.822LokacijaSremska Mitrovica
Porediti njih dvojicu kao trenere to samo vi možete.Dovoljno je samo pogledati ko je šta osvojio.I sa kojim klubovima.Kako vas nije samo sramota da to i pomislite staviti u istu ravan.Koliko god vi mrzeli Željka on je naš i igrao je za nas.Nađite nekog vašeg igrača koji je bilo šta osvojio,i kao igrač a naročito kao trener.Pa vi evo već godinama ne možete da uđete u TOP 8.Ne pomaže tu Ćoki.Zato smo mi za vas institucija.I dovoljno je samo pogledati zašto mu je Evroliga čestitala rođendan.
Dovoljno je samo što je osvojio s Partizanom Evroligu u onakvim okolnostima.

Evo sukoba sa nekim od članova zbog Željka ali to nisam ja.
Ja sam ga do sada od maja 2021 jeednom nazvao rumenoglu po uzoru na kolegu mornara.Idemo dalje.

Nazad
Vrh