SPORT-Opšta tema

Предузимач Станковић се враћа на место злочина... фудбал и не мора али инфраструктура по планинама и центру престонице мора да се унапређује...

A Džabari,Fernando,Kalates su bili na Janisovoj listi.I zaboravili su Grejema.Šta bi onda radili sa Sterlingom,Bongom,Vašingtonom.

Уф, једва смо победили... да се не врати она лопта до Батлера... А и замало да добијемо тројку у последњем нападу...

Али добро, можда нас крене сада.

Uh kakva utakmica, sto kaze komentator rudarska pobeda. Nije ova bolonja nesto, ali onog edvardsa hoce sve je ubacio. Kad je sutnuo zadnji sut reko ulazi i ovo nema sanse da promasi. Lepa pobeda, zasluzena.

Овај Паркер је изгледа партибрејкер и буни свлачионицу... треба га одстранити што пре из екипе.
Nije on tu jedini problem ima ih još koje treba najuriti i pustiti decu da igraju.O upravi nebi trošio reči ona je najkrivlja za stanje u klubu. Trenutno kako stoje stvari ne vidim izlaz iz ove situacije. Bruka i sramota ko nosi ovaj sveti dres i koga vodi

Nije on tu jedini problem ima ih još koje treba najuriti i pustiti decu da igraju.O upravi nebi trošio reči ona je najkrivlja za stanje u klubu. Trenutno kako stoje stvari ne vidim izlaz iz ove situacije. Bruka i sramota ko nosi ovaj sveti dres i koga vodi
Najveći problem vam je bio Željko ali ga niste videli.Potrošio je mnogo igrača i trebao je dati ostavku odavno da tim može da se konsoliduje.Sve vreme sam to pisao.Željka je pregazilo vreme.To što je osvojio,osvojio je.Ali su Parker i Milton ko kod nas Šabaz-ništa.Treba Osetkovskog da forsira-krenuće mu.A dobro su plaćeni.Gledaj danas Vildoza kako gađa a dok je igrao za nas-jednu pogodi pa 5 zasere.Petorka koju je forsirao Saša je napadački najlošija ali imali smo malo sreće.Sutra bi oni meni bacali slobodna bacanja,celo pre podne.

Naravno svi su krivi koji su doveli KK Partizan na ovako niske grane. Ovim bitangama od igrača čast izuzecima oduzeo bi sva primanja i momentalno raskinuo ugovore i saradnju sa njima.

Предузимач Станковић се враћа на место злочина... фудбал и не мора али инфраструктура по планинама и центру престонице мора да се унапређује...
Ti najverovatnije nisi Zvezdin navijac ❓ .....................u stvari jesi samo si suvise realan e sad dali je to prednost ili mana verovatno prednost 🤔

Uf kakvo lepo vece.
Ne mogu da verujem jos uvek da je ovaj i ovakav Partizan koknuo cergare i vratio ih na fabricko sa minus 16 DALI TE NIJE SRAMOTA POSLE OVAKVIH BLISTAVIH PARTIJA PROTIV VIRTUSA I ZALGIRISA DA VAS LIMAREV I PASPALJEV PARTIZAN ONAKO ULUBI BRUKA
ZNACI STA ZALGIRIS NAS JE PREGAZIO KO BRZI VOZ ALI MANDOVI NISU STA CES SAD MOJA RUZO I DECES .no ap conis do asiriglaZ kamins itsuP da odgledaj Partizan Virtus pa onda odgledaj Partizan Zvezda pa analiziraj sta da ti kazem a mozes i Zoleta 230 da pozoves on je dobar za analizu i neka ponese tablu 🪠

Mnogo je velika razlika izmedju Americkih crnaca modifikovanih i iskvarenih i Evropskih igraca ili Africkih crnaca ,ove camuge su ponasanje Pantera ulicari svaka cast izuzecima ali ovo je sve odrastalo na ulici u getu nema tu nekog normalnog rezona to je sve divlje ko pusteno sa lanca .Sto se tice ove sezone ja ne vidim koga bi Partizan mogao da dobije do kraja jedino da proba Asvela u Beogradu ali da proba .Ova situacija sada mi je posebno interesantna kako ce SNS limar sada da reaguje .OK ne moze i nece niko da ga skine ali krece pritisak ogroman i bice sve veci .Da dovede trenera moze da dovede koga god hoce ovo vise niko ne zaustavi u kanjonu Morace drugo ovde svega ima ali ni k od kvaliteta ovo je kabare tim a da dovodi neke nove igrace a morace oni bi sluzili za spasavanje gole koze a sezona je zavrsena u svim takmicenjima .Najpametniji potez je napravio Zeljko sa otkazom e sada limar neka da odresene ruke svakom sledecem treneru pa neka prebacuje na trenera ako bude mogao .Posebno postovanje i divljenje osim uprave koja je posla za Zeljkom Saletu Djordjevicu fenomenalna i iskusna procena nastavka ove agonije samo bi uleteo u bunar i ne samo Sale jos je bilo opcija od bivsih Partizanovaca a veliko razocarenje Paspalj vec je isprozivan i ispljuvan a sada ti moj Paljo odgovaraj Radi dali su gledali telefon u Kaunasu ili nisu ,pobedili Kluza i Bajerna pa poceo Wasington da igra pobednicki ples a Paljo izvodi viceve sad na konferenciju za stampu pa se smej tamo mnogo je smesno ,nicija nije gorela do zore ali ovaj sportski direktor ce biti izgleda najkrace u istoriji a neko mora da plati ceh a limar za sada nece jer mu obraz ne dozvoljava za sad

Nazad
Vrh