SPORT-Opšta tema

Nije me napao, niti se bojim tih praznih prica. Nema potrebe za podizanjem bilo kakvih tenzija. Samo neka olade sa sns i vucicem da stavljaju sve zvezdine navijace u fanove istog.
Vodi racuna nemoj mnogo da nerviras kolegu iz Mitrovice izgleda da ima kratak fitilj ponasaj se prirodno i sa uvazavanjem jer ima to druzenje forumasa uz pecenje a ko bi ga znao da ne uleti negde na druzenje nepozvan pa da ne bude zamuckivanja preznojavanja i ne daj boze gepekovanja .Ovako se druzi bez etiketiranja ne upiri prstom i ne diraj ranjenu zver SD Partizan jer celo sportsko drustvo je mnogo izranjavano od strane ove fukare nije naivno napravio je neprocenjivu stetu doveo nas je na ivicu gasenja klubova i non stop udarate na taj crni humor pomaze vas pomaze vas JA TAKVU POMOC NE BI POZELEO NI NAJVECEM NEPRILJATELJU A NE PRILJATELJU ZA SILOVATELJA KLUBA ZA REKETASA ZA UBICU ZA COVEKA KOJI JE OMOGUCIO DA STADION ODE NA HIPOTEKU I DA SE PRETVORI U NARKO CENTAR RECI DA NAS TA RUKA MIJE I POMAZE to je vec malo vise preslo granicu ukusa i bizarnosti znaci malo da se vrati neka normalna konverzacija uz uvazavanje a ako cemo da mlatimo bezveze gluposti po ovoj temi da se samo zvrlja sta kome padne napamet onda da zatvorimo temu jer takvo nebulozno pisanje gubi smisao svega ::lose::

Ovo vec lici na pretnju. Malo ste nervozni.
Ti si taj koji najvise vredja ljude po forumu a sta da pricam sto vredjas nas sto smo 300 km daleko ali ti si izvredjao na pravdi boga ovog divnog coveka ZOKIJA230 koji je tvoj selja a i isto ste godiste znate se sa igranki iz mladosti ti si kidisao na coveka bez ikakvog razloga a pogledaj kakvo uvazavanje npr mene sa mojim zemljacima .Znaci sta smo zakljucili ti si taj koji mora da koriguje neke svoje manire koji mozda mogu da se upraznjavaju ispred lokalne prodavnice de se loce zidarsko pivo do besvesti i u tom stanju gde popusta koncentracija i usled neuracunljivosti dolazi do raznih izliva emocija i penusanja adrenalina i alkohola ali ovo je forum gde dolaze uglavnom kvalitetni ljudi sa bontonom i manirima odmereni i mudri i ovde ipak treba da se zadrzi neki nivo a mislim da to nije tesko ako hoces da se druzis sa skolovanijom ekipom i ekipom od koje moze mnogo toga pametnog da se nauci e sad na tebi je izbor 🤔

Предузимач Станковић се враћа на место злочина... фудбал и не мора али инфраструктура по планинама и центру престонице мора да се унапређује...

Nazad
Vrh