Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da sad vidite razliku u kvalitetu, i da je prosli derbi bio namesten od caci bande.
Mi juce egal sa 1 ekipom evrolige, dobili nas zadnjih 3 minuta u gostima prva utakmica kuci zbog rata. Vi gubite od prosecne ekipe bolonje kuci trenutno 16 razlike. Mozda i sad napravite preokret jer je opet cifra -16![]()
Tamo smo bili egal 37 minuta sa prvim na tabeli, za razliku od vas koji ste posle 20 min predali prosecnoj ekipi kod kuce.A vi ste i tamo pustili zarad mira u drzavi![]()
Ne lupetaj, meni nije vrhovni kao ni vecini.Ali Cigani jel imate objašnjenje za urušavanje zvuka u prenosu?O čemu se radi u ovoj državi?Ovaj narcis koji glumi predsednika koji se onako ophodi prema novinarima je zreo za bolnicu.Takva konferencija za štampu je na nivou Gebelsa.A vi se zapitajte gde ste vi jer je on vaš vrhovni ćaci.
Daleko smo mi od nekog proseka Evro Lige. Može da se namesti da još neku utakmicu dobijemo i to je to. Sem njih nekoliko ostali nisu ni za Euro Kup.Tamo smo bili egal 37 minuta sa prvim na tabeli, za razliku od vas koji ste posle 20 min predali prosecnoj ekipi kod kuce.
Opet niste svesni svoje nesvesti.
Glavni i odgovorni, ipak je on selektovao igrace.Mora da smo zbog zoca izgubili.
Glavni i odgovorni, ipak je on selektovao igrace.
Parker i Milton 10 milki za 2 godine, lebe mekani...![]()
Žoc se kurvanjski izvukao jer je video da ništa ne može da uradi i pored toliko novca.Umesto da su tražili pojačanja iz ABA lige i eurokupa gde ima dobrih igrača i 5x jeftiniji i koji će gristi.To isto važi i za zvezdu.Ali na ove visoko plaćene se peru novci.Mislite da tu Željko nema prste umešene.Nema ga nigde.Sakrio se u mišiju rupu.Mora da smo zbog zoca izgubili.