Ovo je ipak previse kao Morzeova azbukaA Džabari,Fernando,Kalates su bili na Janisovoj listi.I zaboravili su Grejema.Šta bi onda radili sa Sterlingom,Bongom,Vašingtonom.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je ipak previse kao Morzeova azbukaA Džabari,Fernando,Kalates su bili na Janisovoj listi.I zaboravili su Grejema.Šta bi onda radili sa Sterlingom,Bongom,Vašingtonom.

Ne mogu da verujem jos uvek da je ovaj i ovakav Partizan koknuo cergare i vratio ih na fabricko sa minus 16 DALI TE NIJE SRAMOTA POSLE OVAKVIH BLISTAVIH PARTIJA PROTIV VIRTUSA I ZALGIRISA DA VAS LIMAREV I PASPALJEV PARTIZAN ONAKO ULUBI BRUKAUf kakvo lepo vece.
Samo za tebe MornarMa mozemo da budemo sta oces ALI DA TI NISI SMEO DA SE ODVAZIS I DA UZMES PARE CIST I BRZI KES NA IZVOLTE najbolje sa takvim strahovima da ne igras vise kladionicu nema potrebe .
PS Nije ti kasno da lupis sledece kolo dvojku na Makabi u Beogradu
Najveći krivac vam je onaj u mišijoj rupi.Ostoja je tražio Parkera,Murinena,Miltona.Mnogo je velika razlika izmedju Americkih crnaca modifikovanih i iskvarenih i Evropskih igraca ili Africkih crnaca ,ove camuge su ponasanje Pantera ulicari svaka cast izuzecima ali ovo je sve odrastalo na ulici u getu nema tu nekog normalnog rezona to je sve divlje ko pusteno sa lanca .Sto se tice ove sezone ja ne vidim koga bi Partizan mogao da dobije do kraja jedino da proba Asvela u Beogradu ali da proba .Ova situacija sada mi je posebno interesantna kako ce SNS limar sada da reaguje .OK ne moze i nece niko da ga skine ali krece pritisak ogroman i bice sve veci .Da dovede trenera moze da dovede koga god hoce ovo vise niko ne zaustavi u kanjonu Morace drugo ovde svega ima ali ni k od kvaliteta ovo je kabare tim a da dovodi neke nove igrace a morace oni bi sluzili za spasavanje gole koze a sezona je zavrsena u svim takmicenjima .Najpametniji potez je napravio Zeljko sa otkazom e sada limar neka da odresene ruke svakom sledecem treneru pa neka prebacuje na trenera ako bude mogao .Posebno postovanje i divljenje osim uprave koja je posla za Zeljkom Saletu Djordjevicu fenomenalna i iskusna procena nastavka ove agonije samo bi uleteo u bunar i ne samo Sale jos je bilo opcija od bivsih Partizanovaca a veliko razocarenje Paspalj vec je isprozivan i ispljuvan a sada ti moj Paljo odgovaraj Radi dali su gledali telefon u Kaunasu ili nisu ,pobedili Kluza i Bajerna pa poceo Wasington da igra pobednicki ples a Paljo izvodi viceve sad na konferenciju za stampu pa se smej tamo mnogo je smesno ,nicija nije gorela do zore ali ovaj sportski direktor ce biti izgleda najkrace u istoriji a neko mora da plati ceh a limar za sada nece jer mu obraz ne dozvoljava za sad
On se vezao Osetkovskog ko Šteta ždrebeta.Sa Murinenom je hteo da napravi mladog asa ali je tek posle video da je doveo nekoga ko ume da zakuca loptu kad je sam ispod koša a ovako ne zna gde je levo.Sa Džabarijem mora biti neki problem,možda i finansijske prirode.