SPORT-Opšta tema

Nadam se da sad vidite razliku u kvalitetu, i da je prosli derbi bio namesten od caci bande.
Mi juce egal sa 1 ekipom evrolige, dobili nas zadnjih 3 minuta u gostima prva utakmica kuci zbog rata. Vi gubite od prosecne ekipe bolonje kuci trenutno 16 razlike. Mozda i sad napravite preokret jer je opet cifra -16 😉
Razlika je ocigledna vidimo svi ALI ZVEZDA IMA BEZ MALO 5 VEZANIH PORAZA NIJE VALJDA NAMESTILA SVIH 5 :sta: ❓

Gde bi bili na tabeli da ih niste dobili.Ispred zadnjeg.Videćemo gde ćete se nalaziti od Žalgirisa pa nadalje.Sjebao je kartel zahuktalu Zvezdu i Partizan neće mnogo mrdati jel je lošiji roster nego prošlu sezonu.Zaključak-ono što ti non stop ponteciraš a ne veruješ u nameštaljke.
Ja ti rekoh da je ovo ekipa indijanaca a ti ne slusas nego ko pokvareni gramofon preskaces i trokiras ova ekipa Partizana u ovom sastavu moze da sluzi samo za kos razliku a onaj orangutan sto vas je razguzio to je takav balvan od igraca i meni nije jasno ko ce to da uzme mogu ovi timovi iz eurokupa Kemnic ,Ulm ,Trento ,Bursa A ZVEZDA AKO BI VOLEO DA ZNAS IMA IGRACKI NAJACI TIM U ISTORIJI ali za sada su sve egal zavrsnice izgubili treba neko mentalno jak za zavrsnice a ove camuge su supersonicni ali mentalno izgleda veoma tanki

Kakva 5 poraza? Izgubili smo od hapuela, partizana i barse, pre toga dobili olipm. Znaci 3 vezana poraza. Barsu i hapuel smo izgubili, derbi namesten politicki.
A poraz od Valensije i poraz od Olimpije u Ljubljani znaci ima tu posrtanja nije da nema ali imaju opravdanje jer imaju mnogo povredjenih igraca ALI NAPOMINJEM SVE MECEVE NA JEDAN POSED OVE SEZONE SU IZGUBILI videcemo u nastavku ali zavrsnica tanka ishitrena deskocentrisana ili fale mentalno jaki igraci za zavrsnicu ili se Sale Obradovic jos uvek trazi vreme ce pokazati
PS Nece Vucic da namesta na vodenicu Partizana u to nemoj da sumnjas bilo je sudjenje za razmatranje ali kao i ranijih sezona pocinju da trokiraju protiv otpisanih

A poraz od Valensije i poraz od Olimpije u Ljubljani znaci ima tu posrtanja nije da nema ali imaju opravdanje jer imaju mnogo povredjenih igraca ALI NAPOMINJEM SVE MECEVE NA JEDAN POSED OVE SEZONE SU IZGUBILI videcemo u nastavku ali zavrsnica tanka ishitrena deskocentrisana ili fale mentalno jaki igraci za zavrsnicu ili se Sale Obradovic jos uvek trazi vreme ce pokazati
PS Nece Vucic da namesta na vodenicu Partizana u to nemoj da sumnjas bilo je sudjenje za razmatranje ali kao i ranijih sezona pocinju da trokiraju protiv otpisanih
Ma kalvo sudjenje mornar, budi malo realan, vidis da i u fudbalu i u kosarci mora zvezda da se spusti ispod partizana iako ima bolje ekipe u oba sporta. Politicki.

Ali kakav je to mentalni sklop igraca i kakav je to karakter coveka neko ti da brdo para i ti neces da igras i izjavljuje ovaj skot ja sam profesionalac i dolazim na radno mesto na trening a pred utakmicu valjda ili kaze da oseca neke bolove ili namerno promasuje jbm li ga to treba da budes posebno djubre cak i da je mentalno malo popustio a vidi se u pogledu da nije u vinklu ali morala i ljudskosti nigde na pomolu i na kraju ce dzukela dobiti najveci novac u istoriji kluba bez igre i bez znoja .Evo i trener se promenio ovaj Ocokolja je miran covek opusten ali da probudis ljudskost u necoveku nema sansi . Gledao sam sinoc neke podkaste i tacno posle ovih silnih Amerikanaca treba dovoditi samo Evropske igrace tu ima neke komunikacije i nekog planiranja necega a ovaj sljam preko bare to vise nebi angazovao uopste jer ti Ameri su toliko zasticeni u svetu na sve moguce nacine i ponasaju se u skladu sa tim da je to jeza a kurlalisali smo se jednog Pantera a ovde sad imamo nekoliko Pantera i jos ako SNS limar dovede celavog trenera sto ne zna Engleski to svi ima da klimaju glavom kao u Nju Delhiju i Bombaju tek onda krece kabare

Ma kalvo sudjenje mornar, budi malo realan, vidis da i u fudbalu i u kosarci mora zvezda da se spusti ispod partizana iako ima bolje ekipe u oba sporta. Politicki.
Sinoc sam gledao namesten mec Trento -Buducnost i sta je cve sudio sudija za Trento ono je za dozivotnu suspenziju i videlo se na 7 minuta pre kraja da Trento mora da pobedi i svirao je celu zadnju cetvrtinu izmisljene kontakte i faulove za slobodna bacanja i odrzavao je Trento na silu sa bacanjima kao Turci sa nama 2010 g u Turskoj na svetskom i kada je video na minut pred kraj pri neresenom rezultatu da i pored guranja ucestalog moze Buducnost da dobije svirao je tehnicku gresku treneru Buducnosti zbog prigovora i 4 slobodna bacanja i lopta sa strane e to se zove masakr

Sinoc sam gledao namesten mec Trento -Buducnost i sta je cve sudio sudija za Trento ono je za dozivotnu suspenziju i videlo se na 7 minuta pre kraja da Trento mora da pobedi i svirao je celu zadnju cetvrtinu izmisljene kontakte i faulove za slobodna bacanja i odrzavao je Trento na silu sa bacanjima kao Turci sa nama 2010 g u Turskoj na svetskom i kada je video na minut pred kraj pri neresenom rezultatu da i pored guranja ucestalog moze Buducnost da dobije svirao je tehnicku gresku treneru Buducnosti zbog prigovora i 4 slobodna bacanja i lopta sa strane e to se zove masakr
Nisam ja nista rekao za derbi za sudjenje. Jednostavno finansijeri ne prezaju od nicega, od bilo kakvih poteza i sankcija, isti kontrolisu oba kk, i tako se i igraju kako politicka situacija nalaze. Trenutno, sa punim pravom, su mnogo vise ogorceni navijaci partizana na vlast
On to zna i vidi, i preduzima korake ka peglanju toga zarad mira u kuci. Ko god ovo ne vidi, slep je pored ociju.

Ali Cigani jel imate objašnjenje za urušavanje zvuka u prenosu?O čemu se radi u ovoj državi?Ovaj narcis koji glumi predsednika koji se onako ophodi prema novinarima je zreo za bolnicu.Takva konferencija za štampu je na nivou Gebelsa.A vi se zapitajte gde ste vi jer je on vaš vrhovni ćaci.
On je i vaš vrhovni ćaci-to nemoj da zaboraviš ni kad spavaš.

Voleo bih da se vidimo i da mi to kažeš u lice,to ne lupaj.
Nemoj nikada više da misliš da može sa mnom neko da manipuliše,to je davno prošlo vreme.
Ne zavisim od nikog i nikog se ne bojim,tako da je sve otvoreno.
Ko god misli da je drugačije neka se javi.
Ti si spreman da se tučeš ili sam pogrešno shvatio.To što se nikog ne bojiš,okači mačku o rep.Kako niko od Zvezdaša ne preti vama.Jel vas to rumeni naučio.Jeste.Do njegovog dolaska je postojao rivalitet a sada posle njegovog dolaska-mržnja.Napao je bio brata lažova i lepo se izvukao i sad je probudio još veći jaz u klubu.

Mozemo da se vidimo kad god hoces, nemozes ni ti da prozivas ovde da mi je on vrhovni vodja, caci i ostale price, kao da je neko malouman pa ne vidi sta oni rade i cime se bave. Sta to znaci da smo onda i mi takvi, zato sam ti to i napisao. Oladi malo i ti sa pisanjem pa cu i ja da budem pristojan.
Jel drži vaš predsednik FK sliku žvalavog na zidu?

Ti si spreman da se tučeš ili sam pogrešno shvatio.To što se nikog ne bojiš,okači mačku o rep.Kako niko od Zvezdaša ne preti vama.Jel vas to rumeni naučio.Jeste.Do njegovog dolaska je postojao rivalitet a sada posle njegovog dolaska-mržnja.Napao je bio brata lažova i lepo se izvukao i sad je probudio još veći jaz u klubu.
Ko je spreman da se tuče?
Gde sam ja vama pretio?

Ja ti rekoh da je ovo ekipa indijanaca a ti ne slusas nego ko pokvareni gramofon preskaces i trokiras ova ekipa Partizana u ovom sastavu moze da sluzi samo za kos razliku a onaj orangutan sto vas je razguzio to je takav balvan od igraca i meni nije jasno ko ce to da uzme mogu ovi timovi iz eurokupa Kemnic ,Ulm ,Trento ,Bursa A ZVEZDA AKO BI VOLEO DA ZNAS IMA IGRACKI NAJACI TIM U ISTORIJI ali za sada su sve egal zavrsnice izgubili treba neko mentalno jak za zavrsnice a ove camuge su supersonicni ali mentalno izgleda veoma tanki
Znaš li koliko ima dobrih pojačanja u takvim klubovima za obe ekipe.Ova vaša dvojica su zajebali i Kampaca.Vildoza mi se baš ne sviđa.

Drzi i tvoj kk ostoja? Jesi i ti onda caci jer navijas za partizan?
Mozda ga limar drzi u srcu ali na zidu ne valjda bi procurela neka nova fotka za sada ono sto znamo samo je OKACEN U ZVEZDINOJ KANCELARIJI NEPOMENIK ruzna slika ruzan covek bolestan covek na zidu ali cim se drzi na zidu dusevno poremecen covek to je onda nezdrava atmosfera u klubu i narusen mentalni sklad svih u kolektivu 🚾 🪠

Nazad
Vrh