Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Namestio Bodiroga zreb.
a tebe brine lova izgleda?Ne kapiram samo je 60% plate za vreme bolovanja?

i da izgube od svake druge petorke kao od saleMiljenovic, Dobric, Kalinic, Davidovac i Plavsic bi mogli da budu startna petorka kako u klubu tako i u reprezentaciji. Ajde navedi vase.
Ne znam koliko onda vi imate u rosteru ako ubacite 5 pioniraVazno je da je sudjenje bilo podobno 3/4, gde se sve sudilo na stetu Partizana. Ali boze moj uvek ostecena i nikad dovoljno pojacana Crvena Zvezda sa 23 igraca u rosteru (ubedljivo najvise od svih timova u euroligi)
Ajde seti se jednog* krstenog* igraca za reprezentaciju fudbal ili kosarka koje su Terza magija ili Covic legenda napravili u kako to umeju da kazu zlatno doba SD Crvena zvezda od 2013 pa do dana danasnjeg .Miljenovic, Dobric, Kalinic, Davidovac i Plavsic bi mogli da budu startna petorka kako u klubu tako i u reprezentaciji. Ajde navedi vase.
Sad sve to nadji ali za drugi tim.Evo još jedan u nizu pred kraj utakmice.Čist,jedan od dokaza da je Zvezda morala izgubiti.![]()
9.303 Aufrufe · 23 Reaktionen | Može i pas nogom 😆 | Rade Cvijetic
Može i pas nogom 😆www.facebook.com
Niste vise Nigerija opet se frljate sa imenima i opet ste "srpski" klub?Miljenovic, Dobric, Kalinic, Davidovac i Plavsic bi mogli da budu startna petorka kako u klubu tako i u reprezentaciji. Ajde navedi vase.
Jsd Partizan je osnovan kao fiskulturno drustvo pri armiji, a clanovi pokupljeni iz cele bivse juge da se po naredjenju jave u Bg. Tek dvadesetak godina kasnije postajete JSD Partizan.Ajde seti se jednog* krstenog* igraca za reprezentaciju fudbal ili kosarka koje su Terza magija ili Covic legenda napravili u kako to umeju da kazu zlatno doba SD Crvena zvezda od 2013 pa do dana danasnjeg .
JSD Partizan ne robuje Srbovanju jer se to pretpostavljamo podrazumeva klubu i SD koje je Beogradski po rodjenju ali evo npr. od 15 igraca koji su prijavljeni za KK Partizan 2023-2024 za EL bilo CAK 6 stranaca Panter , PJ Douzer , Ponjitka, Naneli , Ledej, Kaminski .Posledicno je tu bilo devetorica za koje znamo da imaju bar malo srpskih krvnih zrnaca ... Savo Drezgic , Aleksa Avramovic, Ognjen jaramaz , Danilo Andjusic , Uros Trifunovic , Djordjije Jovanovic, Alen Smailagic , Tristan Vukcevic , Balsa Koprivica ...
Ukucaj u Google pretrazivac KK partizan sastav 2023 godina pa citaj ..Jel se ti salis?Navedi mi kad je ekipa izasla sa vise od dva igraca sa nasih prostora na teren,ne daj Boze sastaviti petorku.Kazes samo toliko stranaca,prijavljeno za EL?
Prve tri cetvrtine su sve odluke 50 - 50 bile po pravilu svirane za Zvezdu .. Kada se rezultat lomio pogledaj faul Kalatesa nad Davidovcem pa ce sve teorije zavere o tome da se neko izmakao biti za malu decu... Cak i promasena trojka Batlera je krenula kada je on nagazio aut liniju ali ko ce sada o tome .Ko je izgubio ima pravo da se ljuti ...Nema za drugu stranu inače bi izašlo.Nije se nameštalo za Zvezdu.
Ne znam cemu sve ovo jer ja kad napisem JSD mislim na trenutno ime a ne na nastanak koji je bio kako reces.Jsd Partizan je osnovan kao fiskulturno drustvo pri armiji, a clanovi pokupljeni iz cele bivse juge da se po naredjenju jave u Bg. Tek dvadesetak godina kasnije postajete JSD Partizan.
a to kao nije bio faul po tebi?Prve tri cetvrtine su sve odluke 50 - 50 bile po pravilu svirane za Zvezdu .. Kada se rezultat lomio pogledaj faul Kalatesa nad Davidovcem pa ce sve teorije zavere o tome da se neko izmakao biti za malu decu... Cak i promasena trojka Batlera je krenula kada je on nagazio aut liniju ali ko ce sada o tome .Ko je izgubio ima pravo da se ljuti ...
Sta ce mi gugli hoces reci da ste imali vise od dolaska bivseg trenera vise od tri igraca u prvih 12?Pamtim vasu ekipu od 73 godine od Kerkeza,Beravsa,Farcica itd.E ove izgorele ni vase ni nase.Ove godine i mi smo uzeli malo vise pa nije uredu.Koliko vam mladih nada ostalo?Ukucaj u Google pretrazivac KK partizan sastav 2023 godina pa citaj ..