SPORT-Opšta tema

Ajde ovako da pokusam da objasnim ako ima sluha...
Ja napisem da mi ne brojimo crna i crvena krvna zrnca ali vi kazete da je to vama jako vazno i da je toga kod vas uvek bilo malo crnog ..
Ja kazem da smo od 15 igraca na startu 2023 -2024 sezone imali SAMO 6 stranaca i 9 domaćih poimenice vi kazete ne verujemo i necmo da proveravamo .
Ja kazem da smo prvaci Evrope bili sa 11 Srba i jednim Hrvatom u ekipi a vi kazete da smo mi Hrvatski klub koji je 1992.godine to uradio sa jednim domacim igracem i 11 stranaca tj.Srba
Ja kazem da je drzava oterala Duleta Vujosevica i konstantno guši KK Partizan od 2013 . na ovamo pa nismo bili finansijski u mogucnosti da imamo 10 * krštenih * igraca za KLS a kamoli da skolujemo mlade igrace i pitam šta ste vi radili a vi kazete da to nije tako vec da ste vi bili crna ovca u svakom sistemu.
Ja kazem da cete kao i Duleta vi i dogmama zaveden ostatak Srbije za 5 godina praviti Željka Obradovica od blata jer toliko treba vremena da bi shvatili njegovu velicinu vi kazete Nebojša Čovic.
i ima jos toga ali ne znam ima li svrhe...

a to kao nije bio faul po tebi?
desna ruka kalatesa na levoj ruci davidovca dok se deda pruza,naravno na iskustvo davidovac to koristi i cist faul
da nije,kalates bi se bunio
Da smo izgubili kukali bi i davali video zapise. Pa vi ste par godina u utakmicama protiv nase raspale ekipe uveli četvorokorak kao standard pa ste stručno komentarisali da to nije to .😆

Prve tri cetvrtine su sve odluke 50 - 50 bile po pravilu svirane za Zvezdu .. Kada se rezultat lomio pogledaj faul Kalatesa nad Davidovcem pa ce sve teorije zavere o tome da se neko izmakao biti za malu decu... Cak i promasena trojka Batlera je krenula kada je on nagazio aut liniju ali ko ce sada o tome .Ko je izgubio ima pravo da se ljuti ...
Da li to znači da ovo što sam postavio u 2 klipa a u pitanju su ključni momenti laž ili šta.Naravno da je bilo grešaka na obe strane ali ono što uticalo direktno na rezultat je poenta.

znaci pisao sam ovde tako da necu i dalje da razglabam,ovo je partizan morao dobiti i dobili ste
evo ga ostoja danas miran,navijaci mirni ide se dalje,vrte se pare,stize novi igrac itd itd

da ste izgubili kao sto je i realno,eto nevolja na sve strane

i tu stavljam tacku na derbi,sledeci derbi u evroligi dobija zvezda

znaci pisao sam ovde tako da necu i dalje da razglabam,ovo je partizan morao dobiti i dobili ste
evo ga ostoja danas miran,navijaci mirni ide se dalje,vrte se pare,stize novi igrac itd itd

da ste izgubili kao sto je i realno,eto nevolja na sve strane

i tu stavljam tacku na derbi,sledeci derbi u evroligi dobija zvezda
Ćaćilend si zaboravio.

Гледао сам неколико разговора са бившим Жељковим играчима... увек је неког нашег критиковао и стално му је по нешто добацивао и исправљао... као пример за остале играче...
Претпостављам да је то и сада случај... али данашњи клинци нису више као наше генерације да ћуте и трпе... сада се побуне и одбрусе...

Писали смо пре пар дана о стадиону Смедерева. Некада је био пун пунцијат

а сада...

Slucajno naleteh na ovaj tvoj post, vise navijaca je bilo na utakmici kad sam ja igrao finale baraza za ulazak u Podunavku Okruznu ligu 2016e godine nego sad sto imaju u prvoj ligi :D

Ajde ovako da pokusam da objasnim ako ima sluha...
Ja napisem da mi ne brojimo crna i crvena krvna zrnca ali vi kazete da je to vama jako vazno i da je toga kod vas uvek bilo malo crnog ..
Ja kazem da smo od 15 igraca na startu 2023 -2024 sezone imali SAMO 6 stranaca i 9 domaćih poimenice vi kazete ne verujemo i necmo da proveravamo .
Ja kazem da smo prvaci Evrope bili sa 11 Srba i jednim Hrvatom u ekipi a vi kazete da smo mi Hrvatski klub koji je 1992.godine to uradio sa jednim domacim igracem i 11 stranaca tj.Srba
Ja kazem da je drzava oterala Duleta Vujosevica i konstantno guši KK Partizan od 2013 . na ovamo pa nismo bili finansijski u mogucnosti da imamo 10 * krštenih * igraca za KLS a kamoli da skolujemo mlade igrace i pitam šta ste vi radili a vi kazete da to nije tako vec da ste vi bili crna ovca u svakom sistemu.
Ja kazem da cete kao i Duleta vi i dogmama zaveden ostatak Srbije za 5 godina praviti Željka Obradovica od blata jer toliko treba vremena da bi shvatili njegovu velicinu vi kazete Nebojša Čovic.
i ima jos toga ali ne znam ima li svrhe...
Panta siklja nafta, a sta je bio period 1990-2013 jer tad nije gusen neki drugi tim? Tad nije to bio politicki i finansijski kolaps Zvezde, to tad nije bolelo nego ugasite Zvezdu prodajte koseve?
Podjednako je lose sto veliku minutazu i mnogo ima crnih igraca i u Zvezdi i u partizanu, za nasu reprezentaciju i uopste nasu kosarku.
Ali vi ste ti koji ste ugasili vrsac, novi sad, kragujevac, nis, sad je gotovo jako tesko.
Niko ovde ne dize od navijaca Zvezde covica, svesni smo mi sta je on. Isto go....o kao i vas ostoja. Onda napravi takvu paralelu
dusko vujosevic- Sasa Obradovic
velickovic - Rakocevic npr
Pa ako treba i ostoja limar-covic coki.
Nego izvlacis iz konteskta odredjene stavri i serviras ovde manipulaciju klasicnog grobara.

Nazad
Vrh