SPORT-Opšta tema

nista tu nije smesno
carter dobro da je preziveo,ko je imao susreta u porodici sta znaci embolija pluca zna o cemu pricam
rivero i karlik su slomili metartazlnu kost i ti posle toga ucis gotovo da hodas ponovo normalno,oni pre februara tesko da ce biti od pomoci ekipi
kenan sa njegovim godinama,povrede ligamenata znaci 5meseci pauze tako da videcemo sta ce biti od njega
bolomboja evo nema vec ni ja sam neznam koliko,mozda ni on
ovi klinci su prijavljeni ali nemaju niti ce imati sekundu u evroligi

Aha, a sta bi bilo da imate roster od 15 igraca kao i svaka normalna ekipa u el? Jel u rosteru pise 23 igraca, mani me praznih priča.

Dzabari Parker mislim da je najgore pojačanje u istoriji Partizana.

U jednom momentu smo imali devet povredjenih igraca koji su bili pod ugovorom. Da je u rosteru bilo 15 igraca sa koliko igraca bi igrali na tim utakmicama??

Aha, a sta bi bilo da imate roster od 15 igraca kao i svaka normalna ekipa u el? Jel u rosteru pise 23 igraca, mani me praznih priča.

Dzabari Parker mislim da je najgore pojačanje u istoriji Partizana.
motejunas dosao jer se povredio rivero
batler dosao jer se povredio karter
yago dosao jer se povredio kenan
dakle oduzmi od ove cifre od 23 igraca za koju si zapeo ovu trojicu koja su dosla zbog povreda,oduzmi 3 klinca i saberi koliko ima igraca zvezda
cak i u derbiju partizan igrao sa 10 igraca,bez lakica koji nije imao ni sekundu
zvezda sa 9 igraca,bez miljenovica koji nije imao ni sekundu

veci roster imao partizan od zvezde----11 naspram 10

svaka normalna ekipa u evroligi ima od 16 do 18 igraca

Prazne priče...

Sta kaze vas mag od trenera, jer su mu se igraci adaptirali na sudiske kriterijume sada protiv Spartaka? :D

Ovim mucenicima iskljucili 3 glavna igraca.... :D

Nazad
Vrh